Bir Oyuncu, 30 Saat Boyunca LoL Oynayarak Dünya Rekoru Kırdı

49
18
17
2
1
Kinumi Cati isimli bir oyuncu, 30 saat boyunca League of Legends oynayarak 2 farklı alanda rekor kırmayı ve Guinness Dünya Rekorları kitabına girmeyi başardı.

2009 yılında hayatımıza girmesine rağmen hala ciddi bir oyuncu kitlesine sahip olan League of Legends, artık bir fenomen haline geldi. Bu oyun hala milyonlarca kişi tarafından oynanırken Kinumi Cati isimli bir oyuncu, League of Legends'ın yeni bir rekorunu kırmayı başardı.

Geçtiğimiz hafta Hollanda'da bir otelde düzenlenen etkinlik sırasında Kinumi Cati, 30 saat boyunca League of Legends oynamayı başardı. Bu ona iki rekor birden kırdırdı. Rekorlardan bir tanesi en uzun süreli League of Legends oyunu, diğeri ise MOBA türünde bir oyunun en uzun oynanma süresiydi. 

lol

Bu rekor denemesi, iki vardiya şeklinde çalışan uzmanlar ve seyirciler tarafından da izlendi. 

Bu rekorun daha uzun bir süre olma ihtimali vardı ancak oyunun sunucuları bir anda bakıma alındı ve oyun yarıda kaldı. Yarıda kalmış olsa bile 30 saatlik süre, Kinumi Cati'nin iki rekorun birden sahibi olması için yeterli bir süreydi.

Kinumi Cati, kırdığı iki rekorla birlikte Guinnes Guinness Dünya Rekorları kitabına girmeyi başardı ancak bu kazanımlar ona yetmemiş gibi görünüyor. Kinumi Cati, yedinci kez bir rekor denemesi için daha şimdiden başvurusunu yaptı. Yedinci denemenin ne zaman olacağı ise henüz netleşmiş durumda değil.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/league-of-legends/world-record
49
18
17
2
1
Emoji İle Tepki Ver
49
18
17
2
1