Bir YouTuber, Mario'nun Battle Royale Oyununu Yaptı (Siz de Oynayabilirsiniz)

52
13
9
3
2
Oyun dünyasının ikonik markalarından olan Mario'nun hayranı olan bir YouTuber, Mario temalı bir battle royal oyunu geliştirdi.

Nintendo’nun Mario temalı bir battle royale oyunu çıkarmayacağını düşünen bir Mario hayranı, ‘iş başa düştü’ diyerek Mario temalı bir battle royale oyununu yazdı. InfernoPlus isimli YouTuber, HTML5 ile yazdığı kendi sürümünü oyuncuların beğenisine sundu. İnternet tarayıcınızdan direkt olarak oynayabileceğiniz oyunda klavye ya da kontrolcüyü kullanabiliyorsunuz.

InfernoPlus, kendi sürümünü bir özürle tanıtarak “Tüm zamanların en sevilen video oyunlarından birini Battle Royale oyununa çevirmek… cidden ayıptı” dedi.

Oyunun yapımıyla ilgili de bizleri aydınlatan InfernoPlus, orijinal NES sürümünü HTML ile yazıp Java sunucu arka ucu kullandığını bildirdi. Tarayıcı oyunu projesinin tamamlanması 3 hafta gibi bir süre aldı.

Videoda da görebileceğiniz üzere karakteriniz, 74 farklı kişiye karşı parkuru ilk bitiren olmak için yarışıyor. Tabii ki Mario dünyasına ait tüm tuzakların da oyun içerisinde bulunduğunu belirtelim.

Oyun yazılmaya devam etse de oyunu http://www.infernoplus.com/ adresinden oynamanız mümkün.

Kaynak : https://hexus.net/gaming/news/industry/131825-fan-made-html5-super-mario-battle-royale-game-goes-live/
52
13
9
3
2
Emoji İle Tepki Ver
52
13
9
3
2