2
1
0
0
0

Akıllı telefon almak günümüzde artık en büyük ihtiyaç olmasının yanında resmen büyük bir masraf. Samsung, Apple gibi devlerin amiral gemilerinin fiyatlarının yanına zaten yaklaşılamazken artık orta segment telefonlar bile fiyatlarıyla üzüyor. Hal böyle olunca da karşımıza harika bir alternatif olarak ikinci el telefonlar çıkıyor.

Biz de 2500 TL'lik bir bütçe ile alınabilecek en iyi telefonun ne olduğunu yerinde öğrenmek için bit pazarını ziyaret ettik ve telefoncuları gezdik. Karşımıza bu bütçe ile alabileceğimiz pek çok model çıktı ve bir yandan da ikinci el telefon alırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini hatırladık. Bir de 2500 TL'ye iPhone 11 Pro almayı denedik ama o konuda başımıza gelenleri görmek için videomuzu izlemenizi öneririz.

İkinci el telefon alırken özellikle ekran ve kamera konusuna dikkat edilmeli:

akıllı telefon

İkinci el bir telefon alırken sormamız gereken soruların başında telefonda ekran değişimi olup olmadığı geliyor. Aynı zamanda telefonun kamerasını kontrol etmek, kayıtlı bir cihaz olup olmadığını öğrenerek teyit etmek, mikrofon ve hoparlörün sıkıntısız çalışıp çalışmadığını test etmek ve bataryası ile ilgili bilgi sahibi olmak da ilerleyen günlerde üzülmemize engel olacak adımlar arasında yer alıyor. Tüm bu kontroller yapıldıktan sonra bütçenize uygun ikinci el telefon almanızın önünde hiçbir engel kalmıyor.

2500 TL'ye alabileceğiniz akıllı telefon modellerini merak ediyorsanız videomuza göz atabilir, Lütfi ile Ozan'ın 2500 TL'lik bütçeleri ile aldıkları modellerden hangisinin daha iyi olduğunu düşündüğünüzü bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0