BMW 2 Serisi Coupe'un Kamuflajsız Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

15
3
3
2
1
BMW 2 Serisi Coupe'un Kamuflajsız Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı
Geçtiğimiz aylarda birçok farklı sızıntıyla karşımıza çıkan BMW 2 Serisi Coupe'un kamuflajsız yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bir Instagram kullanıcısının paylaştığı görüntülerde, yeni nesil aracın ön ve arka tarafını detaylı bir şekilde görebiliyoruz.

Geride bıraktığımız ayın başlarında BMW 2 Serisi Coupe prototipi, test edilirken objektiflere yakalanmıştı. Yayınlanan görüntülerde BMW'nin en yeni nesil arkadan itişli yeni modeline detaylı bir bakış atmıştık. Önden çekişli Gran Coupe'un aksine çift kapıyla gelen araç, özellikle geniş jantları ve büyük egzoz çıkışlarıyla dikkat çekiyordu.

Şimdiyse bir Instagram kullanıcısı, 2 Serisi Coupe'a ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler paylaştı. BMW 2 Serisi Coupe'u kamuflajsız bir şekilde gördüğümüz bu görüntülerde, yeni modelin ön ve arka tarafı detaylı bir şekilde görünüyor.

Paylaşılan görüntüler, BMW 2 Serisi Coupe'un ABD versiyonuna ait olabilir:

()

Ön tarafa yerleştirilmiş nispeten küçük sayılabilecek bir ızgara, agresif görünümlü ön tampon ve geniş egzoz çıkışlarıyla ön plana çıkan araç, önceki sızıntılarla oldukça tutarlı görünüyor. Bu da görüntülerin gerçek olabileceği anlamına geliyor. Bununla birlikte tekerlek yuvasındaki turuncu izlere bakacak olursak bu görüntüler, ABD'ye özel olacak 2 Serisi Coupe'dan alınmış olabilir.

Ön tarafta daha geniş farlar ve alt tarafa yerleştirilmiş hava delikleriyle dikkat çeken otomobilin arka tarafına geçtiğimizde burada pek fazla detay bulunmuyor. Siyah beyaz olan fotoğrafta dikkat çeken en önemli nokta ise sağ ve sol uçlara yerleştirilmiş geniş egzoz çıkışları oluyor. Bu geniş egzoz çıkışları ve bagaj kapağı üzerindeki spoyler, görüntülerde yer alan aracın M420i Coupe olabileceğini söylüyor.

Yeni nesil 2 Serisi Coupe'un kaputun altında neler sunacağı belirsizliğini korumaya devam ediyor. Bu noktada sektöre yakın kaynaklar, CLAR platformu üzerine inşa edileceği söylenen aracın gücünü sıralı altı silindirli bir motordan alacağını belirtiyor. Ayrıca çift kapılı 2 Serisi'nin önümüzdeki yıl, M2 modelininse en erken 2022 yılında yollardaki yerini alması bekleniyor.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/438095/new-bmw-2-series-coupe-leaked/?utm_source=RSS&utm_medium=referral&utm_campaign=RSS-all-news
15
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
3
3
2
1