Zenginliği Simgesi Burberry, Koronavirüs Maskesi Tasarladı: İşte Fiyatı

149
37
12
9
7
İngiltere'nin popüler lüks markalarından bir tanesi olan Burberry, maske ürettiğini açıkladı. Lüks markalar arasında bir ilk olarak karşımıza çıkan bu gelişme, diğer lüks yaşam markalarını da maske üretimine çekebilir. Çünkü Burberry'nin maskeleri, cep yakacak bir fiyatla satılacak.

İngiltere’nin en büyük lüks yaşam markalarından bir tanesi olan Burberry, koronavirüs pandemisi nedeniyle hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen maskeler üretmeye başladı. Burberry'nin önümüzdeki günlerde piyasaya sürmesi beklenen maskeler, cep yakacak fiyatlara sahip olacak.

Burberry tarafından üretilen maskeler, tekrar kullanılabilir şekilde tasarlanmış durumda. Ayrıca şirket, maskenin koruyuculuk özelliğini artırabilmek için özel bir antimikrobiyal teknoloji kullanmayı tercih etmiş. Bunun haricindeyse bu maskeleri benzersiz hale getiren bir şey yok. Temelinde, bugün en fazla 1 TL’ye satın alabileceğiniz maskelerle aynı özelliğe sahip ürünler olarak karşımıza çıkıyorlar.

Burberry tarafından üretilen maskeler işte böyle görünüyor

Burberry

Burberry, ilk kez maske üretimi yapan bir şirket değil. Şirket, koronavirüs salgınının başlangıcında İngiltere'deki sağlık çalışanları için de maske üretimi yapmıştı. Ancak şirket, bu kez maskeleri ticari ürünler haline getirdi. Bu arada, Burberry tarafından üretilen maskelerin lüks yaşam markaları arasında bir ilk olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Burberry tarafından üretilen maskelerin ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor. Şirket, maske satışlarına başladıktan sonra her bir maskeden elde edecekleri gelirin yüzde 20'sini koronavirüs üzerinde çalışmalar yapan bir fona aktaracağını açıkladı. Burberry tarafından üretilmiş maskelere sahip olmak isteyen bir kişininse 118 dolar (yaklaşık 870 TL + vergiler) ödeme yapması gerekecek.

Kaynak : https://www.businessinsider.com/burberry-releases-masks-first-major-luxury-brand-selling-them-2020-8
149
37
12
9
7
Emoji İle Tepki Ver
149
37
12
9
7