Call of Duty: Modern Warfare Çoklu Oyuncu Modunun İntrosu Tanıtıldı

18
5
2
0
0
Call of Duty: Modern Warfare Çoklu Oyuncu Modunun İntrosu Tanıtıldı
Call of Duty’nin resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşımda, Modern Warfare’ın çoklu oyuncu modunun introsu tanıtıldı. Haritaya helikopterle girişin görüldüğü yeni nesil bir çoklu oyunculu Call of Duty deneyimi sunacak olan bu mod, 1 Ağustos tarihinde oyunculara sunulacak.

Savaş temalı FPS (Birinci Şahıs Nişancı) oyunlarının çoklu oyuncu modunun introları, oyuncuları tabiri caizse gaza getirmesi için oldukça önemli oluyor. Bu konuda başarılı olan oyunlar arasında Respawn’ın Titanfall 2’si, Call of Duty: WW2’nin Savaş modunun introsu ve Destiny 2’nin Gambit modu sayılabilir. Bunların arasına Call of Duty: Modern Warfare’ı da ekleyebiliriz.

Call of Duty, resmi Twitter hesabından paylaşılan bir videoda Call of Duty: Modern Warfare’in çoklu oyuncu modunun nasıl başlayacağı gösteriliyor. Videoda oyuncuların iniş bölgesine bir helikopterle geldiği ve herhangi bir kesinti olmadan alana silahlı bir şekilde indiği görülüyor.

Oldukça güzel düşünülmüş olan bu geçiş oyunculara hem haritayı genel olarak gösteriyor hem de hazırlanmaları için bir süre tanıyor. Bunun tüm haritalar için geçerli olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Örneğin su altına dalarken de özel bir intro olup olmayacağı henüz net değil.

CoD yapımcı şirketi Activision, atılan Tweet’te, Modern Warfare’ın rekabetçi çoklu oyuncu modunun önümüzdeki hafta, 1 Ağustos Perşembe günü oyunculara sunulacağını da açıkladı. Peki sizin beklentileriniz neler? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-07-27-call-of-duty-modern-warfare-has-a-super-cool-intro-to-multiplayer-matches
18
5
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
5
2
0
0