Captain Marvel 2, Mr. Marvel'ı da İçeren Bir 'Mini-Avengers' Filmi Olabilir

10
5
4
1
0
Yeni bir söylentiye göre Captain Marvel 2, Ms. Marvel'ın yer aldığı ilk film olacak ve 'mini-Avengers' tadında bir kadroyla gelecek. Şimdilik filmde hangi karakterlerin olacağı ise belirtilmiyor.

Iron Man, Captain America ve Black Widow’un Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) 3. aşamasına nokta koyan Avengers: Endgame’de rollerine veda etmesiyle birlikte Carol Danvers yada bilinen adıyla Captain Marvel, MCU’nun en önemli karakterlerinden biri haline gelmişti. Ancak Marvel, sinematik evrenini genişletmek için yeni karakterleri ön plana çıkarmaya da devam edebilir. 

Yeni bir söylentiye göre Captain Marvel 2, pek çok Marvel karakterinin yer alacağı bir ‘mini-Avengers’ filmi olacak. Yine de filmde hangi karakterlerin yer alacağını bilmediğimizden bu konuda herhangi bir yorumda bulunmak zor. Bununla birlikte hala Dünya’da yer alan War Machine, Professor Hulk ve Ant-Man’in en iyi adaylar olduğunu söyleyebiliriz.

captain america 2

Dahası, Pakistan asıllı müslüman bir Amerikalı olan Kamala Khan ya da bilinen ismiyle Ms. Marvel’ın da Captain Marvel 2 ile birlikte MCU’ya adım atacağı ve karakter ile ilk kez burada tanışacağımız da söyleniyor. Ancak bu konudaki bilgilerin de spekülasyonlardan öteye geçmediğini hatırlatalım. Ms. Marvel hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Marvel, Captain Marvel 2’yi Temmuz 2022’de beyaz perdede sergilemeyi planlıyor. Ancak koronavirüs salgını, tüm sinema filmlerinin ertelenmesine neden oldu ve Marvel, MCU’nun akışını bozmamak için ilerleyen dönemde Captain Marvel 2’nin vizyon tarihini de ertelemek zorunda kalabilir. Bununla birlikte geleceği daha önceden duyurulan Ms. Marvel dizisinin de 2022’de Disney+ ekranlarında yayınlanacağını belirtelim.

Kaynak : https://movieweb.com/captain-marvel-2-ms-marvel-avengers-movie/
10
5
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
5
4
1
0