3
1
0
0
0

Diablo, ilk çıktığı 1997 yılından bu yana büyük bir oyuncu kitlesine ulaştı. Oyunun hayranları Diablo'yu o kadar benimsedi ki serinin ilk oyunları bile hala çok sayıda oyuncu tarafından oynanıyor. Ancak serinin bir eksiği vardı: mobil oyun!

Biliyorsunuz ki artık bilgisayar veya konsollarda oynadığımız pek çok oyun mobil uygulama olarak da mevcut. Diablo gibi uzun yıllardır bir sevilen bir serinin mobil oyununun olmaması ise (bizce) büyük bir eksiklikti. Nihayet geçtiğimiz aylarda beklediğimiz haber gelmiş ve büyük bir heyecanla beklemeye başlamıştık. Bugün itibarıyla ise Diablo Immortal adlı serinin ilk mobil oyunu tüm kullanıcılar için erişime açıldı.

Peki oyun bizlere ne vadediyor?

diablo immortal

Serinin yabancıları için özetlemek gerekirse aksiyon-RPG türünde bir multiplayer oyun olan Diablo: Immortal, ayrıca Windows PC’ler üzerinden de ücretsiz olarak oynanabiliyor. Bir başka deyişle hem telefondan hem de PC’ler üzerinden oyuna giriş yapıp çapraz platform desteği ile arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz, yeni arkadaşlıklar edinebileceğiniz popüler bir yapım. 

Oynaması tamamen ücretsiz olan ve serinin ikinci ve üçüncü oyunları arasında bir zaman diliminde geçen oyun, Diablo'nun alışık olduğumuz ambiyansından bizleri uzaklaştırmıyor. Blizzard tarafından geliştirilen Diablo Immortal'da karakterlerinizi değiştirebilir, eşya toplayabilir ve multiplayet etkinliklerine katılarak maceranın tadını çıkartabilirsiniz. 

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0