Tümü Webekno

Kategoriler

Hakkımızda Yazarlar Ödüllerimiz Künye Gizlilik İletişim
  1. Webtekno
  2. Oyun

Türk E-Spor Takımı Digital Athletics, PGI.S 2021 Turnuvasında 6. Olarak 400 Bin Dolarlık Ödül Kazandı

İstanbul merkezli e-spor takımı Digital Athletics, PUBG Global Invitational.S 2021 turnuvasını 6. sırada tamamlayarak 400 bin dolarlık ödülün sahibi oldu. Turnuva, Güney Kore'nin İncheon kentinde geçtiğimiz şubat ayında başlamıştı.

Türk E-Spor Takımı Digital Athletics, PGI.S 2021 Turnuvasında 6. Olarak 400 Bin Dolarlık Ödül Kazandı
Okan Candoğan Okan Candoğan /

PUBG'nin şimdiye kadarki en büyük etkinliklerinden biri olan PGI.S, 6 hafta süren maratonun ardından geçtiğimiz gün tamamlandı. Dünyanın dört bir yanından takımların mücadele ettiği turnuvada İstanbul merkezli Türk takımı Digital Athletics, önemli bir sıralama elde etti.

3 aylık bir maratonun ardından Türkiye şampiyonluğunu kazanarak yılın e-spor takımı seçilen Digital Atchletics, tüm dünyadan toplam 32 takımın katıldığı turnuvayı 6. sırada tamamlayarak bugüne kadar Türkiye'de e-spor müsabakalarından elde edilen en yüksek para ödülünü de aldı.

Digital Athletics, 400 bin dolarlık para ödülünün sahibi oldu:

Tweeti görüntüleyemiyorsanız buradaki bağlantıya tıklayın.

Güney Kore'nin Incheon kentinde offline olarak gerçekleştirilen turnuva geçtiğimiz şubat ayında başlamıştı. 6 haftalık maratonun ardından Digital Athletics turnuvayı 6. sırada tamamlayarak yaklaşık 400 bin dolarlık para ödülünün sahibi oldu.

ABD merkezli Susquehanna Soniqs, turnuvada şampiyonluğa ulaşarak 1 milyon 300 bin dolarlık büyük ödülü kazandı. Turnuva sıralaması ise şu şekilde:

  1. Susquehanna Soniqs (ABD)
  2. Zenith E-Sports (ABD)
  3. Gen.G Esports (Güney Kore)
  4. Four Angry Men (Çin)
  5. Multi Circle Gaming (Çin)

YORUMLAR

(8)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır. (0)
M
Mehmet YILDIRIM 4 yıl önce
Tebrikler. TÜRKİYE her yer büyümeye devam ediyor.
O
Onur Kaya 4 yıl önce
ver vergiyi hemen hemen şuan, gelir vergisi, kazanç vergisi 18% trt payı ver ver ver ver
O
osman osman 4 yıl önce
yakında bundanda atarlar ülkenizde internet yok diye