3
0
0
0
0

Sağlam telefon denilince aklımıza gelen ilk markalardan biri olan CAT’in yeni modeli S61 elimize geçti. Telefonun kalın ve hantal görünümü düşünüldüğünde her yönden sağlam bir telefon beklesek de bazı noktalarda beklentilerimizin fazlasıyla altında kaldı.

Telefon, özellikle çizilme testinde beklentilerin çok altında kalmış olsa da asıl iddialı olduğu düşme alanında isminin hakkını vermiş gibi görünüyor. Kulak hizası ve daha yüksek noktalardan düşürdüğümüz CAT S61, tüm bu düşürmelere son derece kaliteli bir şekilde dayandı. Düşürme dışında tazyikli suya karşı da herhangi bir sorun yaşamayan telefon, çizilme testini bir köşeye bıraktığımızda sağlam sayılabilecek bir test süreci geçirdi. 

Webtekno Usülü’nde geleneği bozmadan CAT’in büyüklerini çağırdığımız videoda, S61’i patlatmaktan kaçınmadık. 22 tonluk CAT marka paletli dozerle üstünden geçtiğimiz S61, normal olarak burada ecel terleri dökerek bizlere görsel bir şölen sundu. 

Özetlemek gerekirse, CAT S61’in sağlam bir telefon olduğunu, ancak ön cam dahil her tarafının çizilebilir olmasından dolayı çok dikkatli bakılması gerektiğini düşünüyoruz. Ayrıca, yakında CAT S61’in inceleme videosuyla da karşınızda olacağız. Takipte kalmanızı hatırlatarak sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0