Dünyanın En Çok Para Kazanan Aktörü Dwayne Johnson Koronavirüse Yakalandı

134
9
4
4
2
Aksiyon filmi denince akla ilk gelen isimlerden Dwayne ‘The Rock’ Johnson, ailesi ile birlikte COVID-19'a yakalandığını duyurdu. Yıllardır filmlerde 'kötülere' acı çektiren Johnson, bu kez gerçek hayatta, tüm dünyayı saran koronavirüsle savaş verecek.

Yer aldığı aksiyon filmleri ile son yılların en çalışkan Hollywood yıldızlarından biri olan ve bu sayede Forbes tarafından 2020’nin en çok kazanan erkek oyuncusu olarak açıklanan Dwayne ‘The Rock’ Johnson, gece saatlerinde yayınladığı yeni Instagram videosuyla hayranlarına üzücü bir haber verdi ve bazı uyarılarda bulundu.

11 dakika uzunluğundaki videoda son zamanlardaki durumu hakkında bilgi vermek istediğini ifade eden Johnson, hem kendisinin hem de ailesinin COVID-19 testinin pozitif çıktığını ve ailecek karantinada bulunduklarını açıkladı.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson: COVID-19, kırık ve yaradan farklı bir şey

dwayne johnson

Johnson, paylaştığı videonun açıklamasında ise “Dünyanın herhangi bir yerindeki herkese mesajım” başlığı altında Disiplinli kalın. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Sağlıklı kalın. Maske takın. Ailenizi koruyun. Pozitif kalın. Sevdiklerinize dikkat edin. Sağlıcakla kalın dostlarım.” ifadelerini kullandı.

Ailecek COVID-19 testlerinin pozitif çıkması konusunda, “Hem benim hem de ailemin katlanmak zorunda olduğu en zorlu şeylerden biri.” ifadelerini kullanan Johnson, eski bir Amerikan güreşçisi olmasına göndermede bulunarak ailecek COVID-19’a yakalanmalarının birkaç kırık ve yaralanmadan daha farklı bir şey olduğunu ifade etti. Umuyoruz ki Johnson ve ailesi, en kısa sürede sağlığına kavuşur ve hayatta kalma savaşına filmlerde devam eder...

Dwayne ‘The Rock’ Johnson’ın COVID-19 testinin pozitif olduğunu açıkladığı video

()

Kaynak : https://comicbook.com/movies/news/dwayne-johnson-covid-19-test-positive-family/
134
9
4
4
2
Emoji İle Tepki Ver
134
9
4
4
2