Enes Batur'un YouTube'a Video Yükleme Yasağı Sona Erdi

1361
190
146
63
54
Enes Batur, eski bir videosu nedeniyle YouTube'dan ceza aldığını açıklamış, kanalına video yüklemesi yasaklanmıştı. Aradan geçen yaklaşık 1 haftanın ardından Enes Batur, yasağın kalktığını Twitter ve Instagram üzerinden takipçilerine duyurdu.

Türkiye'nin en popüler YouTuber'larından bir tanesi olan Enes Batur, şu sıralar gündemden düşmek bilmiyor. Bir süre önce Ankara'daki bir üniversitenin yaptığı araştırma ile gündeme gelen Batur, geçtiğimiz günlerde ise adli bir olayda sanık pozisyonuna düşmüştü. Son dönemlerde iyi günler geçirmeyen genç YouTuber, en son YouTube tarafından yediği video yükleme yasağı ile gündem olmuştu.

Youtube, tartışmasız bir şekilde dünyanın en büyük video paylaşım platformu ve Enes Batur da YouTube Türkiye'nin en çok aboneye sahip kanalı konumunda. Bu nedenle video yükleme yasağı Batur'un YouTube trafiğini yaklaşık.1 hafta boyunca kötü etkiledi.

Enes Batur

Enes Batur, Instagram üzerinden yaptığı bir açıklamayla eski bir videosu nedeniyle YouTube'dan ceza aldığını ve platforma video yükleyemediğini açıklamıştı. YouTube yönetiminin vermiş olduğu bu cezayı haksız bulduğunu ifade eden genç YouTuber, söz konusu cezanın geçmiş dönemlerde de verildiğini hatırlatmıştı. 

Enes Batur'un YouTube'un video yükeleme yasağı kaldırıldı:

Enes Batur youtube

Daha önce de yasağın pazartesi günü kalkacağını ileten Batur, Instagram üzerinden "E o zaman başlayalım" notuyla yasağın kalktığına dair bildirimi paylaştı. Enes Batur'un, söz konusu cezaya "Emeklerimiz çöp oluyor" diyerek isyan etmiş olması da dikkatlerden kaçmamıştı.

1361
190
146
63
54
Emoji İle Tepki Ver
1361
190
146
63
54