Fossil, Hibrit Yapıdaki Yeni Akıllı Saatini Tanıttı

13
4
2
2
1
Dünyanın en büyük saat üreticilerinden biri olan Fossil, hibrit yapıdaki yeni akıllı kol saatini tanıttı. Always On Display özelliğine sahip olan Fossil HR, yaklaşık iki haftalık bir batarya ömrü sunuyor.

Fossil, akıllı saatlerin geleneksel saatlerin tahtını sallamasıyla, bu alana yönelik yatırımlarını önemli ölçüde artırdı. Teksas merkezli şirket, bir süredir üzerinde çalıştığı Fossil HR adındaki yeni akıllı saat modelini gün yüzüne çıkardı. 

Hibrit yapıdaki saat, tasarım anlamında markanın geleneksel kol saatlerine oldukça benziyor. Aktivite takibi, hava durumu bilgileri ve uygulama bildirimleri dahil olmak üzere bir akıllı saatte tipik olarak görmeyi beklediğiniz türden bilgileri gösterebilen tek renkli bir ekrana sahip olan Fossil HR, yaklaşık iki haftalık bir batarya ömrü sunuyor.

fossil akıllı saat

Geçtiğimiz eylül ayında basına yansıyan bazı raporlarda, Google'ın Fossil'e akıllı saat teknolojisini kullanmak için 40 milyon dolar ödediği ifade edilmişti; ancak Fossil, yeni akıllı saat modelinin bu anlaşmayla ilgisi olmadığını söylüyor. 

Fossil HR

Always On Display desteği ile gelen Fossil HR, tipik bir Wear OS akıllı saatinin özelliklerine sahip değil. Fossil’in geliştirdiği Hybrid HR platformunu kullanan akıllı saat, yürüdüğünüz adımların sayısını, kalp atış hızınızı, hava durumu bilgilerinizi ve bildirim önizlemelerini gösterebiliyor. 

Şirkete göre Fossil HR’ın 55 mAh değerindeki bataryası 60 dakikada yüzde 100 şarj olabiliyor. GPS veya Google Pay desteği bulunmayan akıllı saat, bu nedenle biraz hayal kırıklığı yaratabilir. Son olarak, Fossil HR’a sahip olmak isteyen kullanıcıların 195 doları gözden çıkarmaları gerektiğini de söylemiş olalım. 

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/11/6/20949602/fossil-hr-hybrid-smartwatch-always-on-display-news-battery-life-features
13
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
4
2
2
1