Fuji Dağı'nın Tepesindeki Garip Bulutun UFO Olduğu İddia Edildi

61
11
3
3
1
10 Mart’ta Fuji Dağı'nın tepesinde görülen garip bulut herkesin dikkatini çekti. Komplo teorisyenleri, bu bulutun UFO olduğu iddia ediyor.

UFO’lar konusunda komplo teorisyenlerinin ortaya attığı pek çok iddia var. Bu iddiaların bir kısmı, Cem Yılmaz’ın yaptığı “UFO gören masum köylü, koçum benim” seviyesinde argümanlara dayanırken bir kısmı daha dikkat çekici iddialardan oluşuyor.

Japonya’nın doğal harikalarından olan Fuji Dağı, her daim tepesinde bulutları olmasıyla bilinen ve hep o haliyle görselleştirilen bir dağ. Dağın hemen yakınlarındaki bir bulutun enteresan şekli insanların dikkatini çekti. UFO gözlemcileri de hemen bu görüntüye odaklandı.

UFO Sightings Daily’yi yöneten Scott C. Waring, bulutun gerçekte 6.5 kilometre çapında çapında bir UFO olduğunu iddia etti.

Waring, UFO'nun ardında buluttan bir iz bıraktığını ve zigzaglar çizerek dağa doğru ilerlediğini söylüyor. Waring’e göre UFO etrafında duman oluşturarak bir bulutmuş gibi gözüküyor. O’na göre videoda UFO’nun yeri çok belli oluyor.

Waring, uzaylıların yanardağları ziyaret ettiklerini ve genel olarak yanardağların altında üs kurduklarını söylüyor. UFO gözlemcisi cismin bir uzaylı aracı olduğunu söylese de bulutun sadece bulut olma ihtimali çok daha yüksek.

Kaynak : https://www.mirror.co.uk/science/mysterious-cloud-spotted-over-mount-14127959
61
11
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
61
11
3
3
1