6
1
1
0
0

Bu içeriğimizde, bulut teknolojisi sayesinde çok yüksek donanım gerektiren oyunları düşük bütçeli bilgisayarlarda oynayabileceğiniz GeForce Now’ı test ettik. Dilerseniz ofisin en dandik bilgisayarını kullanarak test ettiğimiz bu sistem hakkındaki detaylara biraz daha yakından bakalım.

NVIDIA GeForce Now’ı ofisin en dandik bilgisayarında test ettik:

NVIDIA geforce now

Oyunlara geçmeden önce tabii ki GeForce Now’ın düzgün çalışabilmesindeki en önemli nokta olan internet hızını test ettik. Bu noktada NVIDIA GeForce Now’ı test ettiğimiz bilgisayarda 86 Mbps indirme, 94 Mbps yükleme hızı bulunuyordu. Bununla birlikte bildiğiniz gibi GeForce Now, kullanıcılarına ücretsiz ve aylık 5,49 euro olmak üzere iki farklı abonelik sistemi sunuyor. Bizim videoda test ettiğimiz abonelik türünün ücretli olduğunu da belirtelim.

Oyunlara geçiş yapacak olursak ilk oyun olarak son zamanların en popüler oyunlarından biri olan Fortnite’ı denedik. Oyun, bilgisayarımızda yüklü olmamasına rağmen daha açılış ekranında bile gayet iyi bir görüntü sunmayı başardı ve GeForce Now üzerinden oynadığımızı hissettirmedi. Daha sonrasında oyunun tüm özelliklerini ‘destansı’ yaptığımızdaysa birkaç küçük tekleme ve kare atlama sorunuyla karşılaştık.

Test ettiğimiz ikinci oyunsa DiRT Rally 2.0 oldu. Normal şartlarda düşük donanımlı bilgisayarımızda çalışma imkânı olmayan bu oyun, tıpkı Fortnite’ta olduğu gibi grafikler açısından bizi tatmin etmeyi başardı. Grafik çözünürlüğünü 1080p’ye çektiğimizde neredeyse hiçbir sorun olmaması da GeForce Now’a iyice ısınmamızı sağladı.

NVIDIA GeForce Now’dan memnun kaldık mı?

NVIDIA geforce now

En nihayetinde bir değerlendirme yapacak olursak NVIDIA GeForce Now; oyun oynamaktan keyif alan, olayın sadece eğlence boyutunda olan kişiler için gayet yeterli olabilir. Öte yandan kendinizi rekabetçi bir oyuncu olarak görüyorsanız ve oynadığınız oyunu ciddiye alıyorsanız o zaman GeForce Now pek de size göre olmayabilir.

Yazımızı noktalamadan önce NVIDIA GeForce Now’ı 90 gün boyunca ücretsiz olarak test edebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Bu sisteme bir şans vermek istiyorsanız bu bağlantı üzerinden NVIDIA GeForce Now’ın sitesine ulaşabilir ve anında denemeye başlayabilirsiniz. Son olarak GeForce Now hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için videoyu izleyebilir, bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için hem sitemizi hem de YouTube kanalımızı takipte kalabilirsiniz.

6
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
0
0