Eski LİG TV beIN Sports İnternetli ve İnternetsiz Nasıl İzlenir?

116
12
3
2
2
Herkes beIN Connect ve beIN Sports bedava izlemek ister. Bu yasal yollardan tabii ki pek mümkün değil lakin yazıda verdiğimiz frekans bilgileri sayesinde beIN Sports Haber kanalını ücretsiz şekilde izleyebilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden de 7/24 beIN Sports Haber izlemek mümkün

Biz Türk erkeklerin vazgeçilmezidir futbol. Gönül verdiğimiz renkleri her yerde tam destekler, takımımızın itici gücü oluruz. Bazı zamanlar deplasman yollarında cefalar çeker, bazı zamanlar da mabedde tezahüratlar yaparız. Ama tabii ki her zaman tribüne gidemiyoruz. Peki ne yapıyoruz? Eski adıyla LigTV, yeni adıyla beIN Sports ekranlarından izliyoruz.

Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig’in resmi yayıncı kuruluşu olan beIN Sports, ücretli paketler sunarak takımların maçlarını hem televizyonlara hem de mobil cihazlara getiriyor. Her ne kadar şirket ücretli servis sağlıyor olsa da Türk takımlarının Avrupa maçlarını Türk izleyicilere ücretsiz ulaştırıyor. Şifresiz olarak yayınlanan maçlar için tek yapmamız gereken beIN Sports frekans bilgilerini uydu alıcımızdan ayarlamak.

bein connect indir

Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya Pasifik bölgeleri olmak üzere toplamda 36 ülkede yayın yapan beIN Sports, ayrıca internet üzerinden de izlenebiliyor. Şirketin beIN Connect adıyla duyurduğu platform, evine maç paketi alamayanlar için büyük avantaj sağlıyor. Zira beIN Connect fiyat bazında diğer yayın paketlerine göre daha az oluyor.

beIN Sports frekans bilgileri:

bein sports yayın akışı

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bazı Avrupa maçlarını şifresiz izlemek için uydu alıcımıza frekans ayarlaması yapmamız gerekiyor. beIN Sports Haber adı verilen kanalda ayrıca Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig dahil olmak üzere beIN Media Group’un yayın haklarına sahip tüm lig maç özetleri ve golleri yayınlanıyor. Yani beIN Sports özet görüntülerini hiçbir ücret ödemeden izleyebiliyorsunuz.

bein Sports frekans:

  • Turksat 4A
  • 12379MHz Horizontal (yatay)
  • DVB-Sembol Oranı 3000
  • FEC 3/3

beIN Sports frekans ayarları nasıl yapılır?

bein sports frekans ayarı

beIN Sports’un ücretsiz yayın yapan beIN Sports Haber kanalı için öncelikle çanak anteninizin Turksat 4A ayarlı olması gerekiyor. Şayet çanak anteniniz ayarlı ise, artık uydu alıcınızdan işlem yapabilirsiniz.

  • Kurulum menüsünden ‘’Frekans Ekle’’ menüsünü açın. (cihazınızda farklı isimde olabilir)
  • Uydu adı bölümünde Turksat 4A seçin,
  • Frekans kısmına 12379 yazın,
  • Polarizasyon kısmını ‘’Horizontal Yatay’’ olarak seçin,
  • Sembol bölümüne 3000 değerini girin,
  • FEC değeri otomatik atanacaktır. Şayet atanmadı ise 3/3 yapın.

Şayet uydu alıcınızı bu şekilde ayarlarsanız beIN Sports Haber kanalını ücretsiz izleyebilirsiniz. Lakin uyarımızı yapalım şayet uydu alıcısıyla ilgili hiçbir bilginiz yok ise (Kanal sıralama dahi yapamıyorsanız) işi bilen birisine yaptırmanız sizin yararınıza olacaktır.

İnternetten ücretsiz beIN Sports izlemek için ne yapabilirsiniz?

bein connect canlı izle

beIN Sports’un yan hizmeti olan ve televizyonlarda ücretsiz yayın yapan beIN Sports Haber, internet üzerinden de tamamen ücretsiz yayın yapıyor. Şayet uydu alıcınız yoksa veya ayarlamak zor geliyorsa kanalı internet üzerinden de izleyebilirsiniz.

7 gün 24 saat aralıksız yayın yapan beIN Sports Haber, internetten ücretsiz beIN Sports izlemek isteyenlerin isteğini oldukça karşılıyor. Maçların geniş özetleri yayınlanan kanalı beIN Sports Türkiye sosyal medya kanallarından izleyebilirsiniz. Örneğin beIN Sports Türkiye Youtube canlı yayınına ulaşıp, gündemi yakından takip edeiblirsiniz.

Ayrıca beIN Sports Türkiye’nin resmi internet sitesinde yayınlanan Video Lig paylaşımları sayesinde maç özetlerini, golleri, güzel anları ve tartışmalı pozisyonları kolayca izleyebilirsiniz. Lakin maçların bir dakikasını bile kaçıramam diyorsanız beIN Connect Süper Lig Paketi'ni deneyebilirsiniz.

beIN Connect üye olma

bein sports bedava izle

Şirketin düşük ücretle internet kullanıcılarına sunduğu mobil paketler oldukça çok tercih ediliyor. Webte, telefonda ve tablette izlenebilen yayınlar, özellikle tuttuğu takımın maçını her yerde izlemek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca beIN Connect indir özelliği ile de kaçırdığınız maçları geri sararak tekrar izleme fırsatı sunuyor. Peki beIN Connect’e nasıl üye olunuyor?

  • -Buraya tıklayarak DigiturkPlay sitesini açıyoruz,
  • -Süper Lig paketindeki ‘’Hemen Satın Al’’ butonuna tıklıyoruz,
  • -1 sezon boyunca hangi takımın maçlarını izleyeceksek o takımı seçiyoruz,
  • -’’Devam Et’’ butonuna tıklıyoruz,
  • -Sırasıyla, ‘’Üyelik’’ ve ‘’Ödeme Bilgileri’’ bölümünü dolduruyoruz.

Bu sayede beIN Connect üyelik işlemi tamamlanıyor. Artık takımınızın 1 sezonluk maçlarını ayda 30 TL toplamda da 330 TL ödeyerek izleyebilirsiniz. Ama belirtmemiz gerekiyor ki yayın maçtan 15 dakika önce başlayıp, maç bitiminden 30 dakika sonra da sonlanıyor.

Ama diyorsanız ki sadece 90 dakika boyunca maçı izlesem bana yeter, o zaman beIN Connect Süper Lig Paketi tam size göre. Zira internet hızınıza göre 4K görüntü kalitesine kadar maçları sorunsuz şekilde izleyebiliyorsunuz.

Televizyon Süper Lig paketi kullanan kullanıcılarını düşünen şirket, kullanıcılarına sunduğu Dilediğin Yerde uygulamasıyla internetsiz maç izleme keyfi sunuyor. Maç saatinde müsait olamadığınız için maçları kaçırmış olsanız da bu uygulama sayesinde maçları geri sarıp tekrarını izleyebiliyorsunuz.

Ayrıca spor programlarının da tekrarını izleyebildiğimiz Dilediğin Yerde uygulaması, webten, cepten ve tabletten kullanılabiliyor. Özellikle mesai saatleri belli olmayan kullanıcılarına yönelik yapılan bu uygulama, futbol severlerden tam not alıyor.

Netflix’in gölgede kalan rakibi beIN Connect:

bein connect bedava izle

Özellikle Hollywood yapım şirketi satın alarak film ve dizi sektörüne de giren beIN Media Group, Netflix’e rakip olacak bir projeye daha imza attı. Öde izle, kirala izle, bedava izle gibi seçenekler sunan sistem, dijital yayın platformlarında ben de varım diyor. Özellikle Chernobyl dizisiyle duyduğumuz beIN Connect, Süper Lig paketi hariç beIN Sports üyesi olan herkese ücretsiz hizmet veriyor.

Birbirinden güzel film ve dizileri barındıran platform, ayrıca beIN Media Group tarafından çekilen özel yapımları da kullanıcılarına ulaştırıyor. Siz de şayet beIN Sports üyesi iseniz, dilediğiniz yerde uygulamasıyla beIN Connect içeriklerine ulaşabilirsiniz.

beIN Sports sahibi kim?

bein sports bedava izle

Hem ülkemizde hem de dünyanın büyük bölümünde spor yayınlarında elinde bulunduran beIN Sports’un sahibini herkes merak ediyordur. Neden önceden LigTV idi de şimdi beIN Sports oldu? Bu sorunun cevabı çok basit.

2014 yılının Ocak ayında Katar’da faaliyetlerine başlayan beIN Media Group LLC, kısa sürede 38 kanalı yayına sokarak adından sıkça söz ettirdi. Ülkemiz dahil toplamda 36 ülkede aktif yayın yapan beIN Sports, hemen hemen 5’den fazla futbol liginin, UEFA Avrupa Şampiyonası’nın ve THY Euroleague’in yayın haklarını elinde bulunduruyor.

116
12
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
116
12
3
2
2