GOG, Steam Fiyatı 18 TL Olan Enteresan Bir Platform Oyununu Ücretsiz Yaptı

264
139
30
19
16
Düzenlediği kampanyalarla gittikçe popüler hale gelen GOG, Steam fiyatı 18 TL olan bir oyunu ücretsiz olarak sunmaya başladı. "Ascendant" isimli oyun, her ne kadar bir platform oyunu olarak karşımıza çıksa da oyunu benzerlerinden ayıran ilginç özelliklere sahip.

Steam ya da Epic Games kadar olmasa da belli bir popülerliğe ulaşan GOG, zaman zaman düzenlediği kampanyalarla oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. Şimdi yeni bir kampanya ile daha karşımıza çıkan GOG, bu kez eğlenceli bir platform oyununu kısa süreliğine ücretsiz yaptı. Eğer sizler de platform oyunlarından hoşlanıyorsanız, GOG'un yeni kampanyasının tam sizlik olduğunu söyleyebiliriz.

GOG'un yeni ücretsiz oyun kampanyası, Steam fiyatı 18 TL olan "Ascendant" isimli bir oyunu içeriyor. İlk kez 2014 yılında piyasaya sürülen bu oyun, etkileyici grafiklere sahip ve oyunculara saatler süren eğlenceli bir deneyim sunuyor. Hapa Games isimli bağımsız bir geliştiriciye ait olan oyun, macera ve aksiyon dolu yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ascendant

Ascendant'ın temel mantığı karakterinizi güçlendirerek karşınıza çıkan her şeyi yok etmeye çalışmak. Öyle ki oyun içerisinde toplayacağınız farklı semboller, karakterinize farklı alanlarda çeşitli avantajlar sunuyor ve bu avantajlarla hayatta kalmanız biraz daha kolaylaşıyor. Oyunu daha da etkileyici kılan şey ise öldüğünüzde yeniden başlayacağınız bir kayıt noktası ya da kaldığınız yerden devam etme imkanınızın olmaması.

GOG'un ücretsiz olarak sunmaya başladığı bu oyun, sürekli ilerleyen bir parkura sahip. Yani her ne kadar kaybettiğiniz an her şey başa sarıyor olsa da yetenekleriniz doğrultusunda hem yeni karakterler açabiliyor hem de silahlarınızı daha güçlü bir hale getirebiliyorsunuz. İşte tüm bu ilginç özelliklere sahip olan Ascendant, GOG'dan kısa bir süreliğine ücretsiz olarak temin edilebilecek.

Ascendant

Ascendant'e ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler

  • İlk olarak burada bulunan bağlantıya tıklayın ve Ascendant'in kampanya sayfasına erişin.
  • Eriştiğiniz sayfada "Go to giveaway" yazan bir buton göreceksiniz. Bu butona tıklayın.
  • Yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfada eğer varsa mevcut GOG hesabınıza giriş yapın. Daha önce hesap oluşturmadıysanız da kendinize yeni bir GOG hesabı oluşturup giriş yapın.
  • Burada bulunan bağlantıyı kullanarak yeniden kampanya sayfasına erişin.
  • Az önce tıkladığınız Go to giveaway butonuna yeniden tıklayın. Yeni bir sayfaya daha yönlendirileceksiniz.
  • Karşınıza çıkan sayfanın en üstünde Ascendant'in olduğunu göreceksiniz. Bu bölümdeki butona tıklayın.
  • Sayfanın hemen üst bölümünde kullanıcı isminizin yazdığını göreceksiniz. Bu bölüme gelince de "Games" yazılı bir menüyle karşılaşacaksınız. Bu menüye tıklayın.
  • Yönlendirildiğiniz sayfadan Ascendent'i indirin.
264
139
30
19
16
Emoji İle Tepki Ver
264
139
30
19
16