GTA 5'in PlayStation 4 Versiyonu İçin Ücretsiz 'Marvel Spider-Man' Modu Yayımlandı

36
18
8
6
3
JulioNIB'nin yayımladığı Grand Theft Auto 5 'Marvel Spider-Man' modu ücretsiz bir şekilde herkesin kullanımına sunulmuş durumda.

GTA 5'in PlayStation 4 versiyonu için yayımlanan Spider-Man modu, oyuncuların ağ atarak sallanmasına, hedefi ağ ile sarmasına, çeşitli nesnelerden baş aşağı sarkmasına, duvarlara tırmanmasına ve ağ ile araçları fırlatmasına olanak sağlıyor. Aynı zamanda oyuna özel dövüş aksiyonları da ekleniyor. Bunların tümü Marvel'ın Spider-Man oyununa göre uyarlanmış.

Mod ile oyunda Örümcek Adam olarak binalar arasında ağ ile atlamak mümkün. 'Zıplama' tuşuna tekrar basarak ağ ile sallanma iptal edildiğinde daha hızlı hareket edilebiliyor ve daha yükseğe ulaşılabiliyor. Ancak animasyonun daha gerçekçi görünmesini istiyorsanız yakın binalara ihtiyacınız olacak. Bu özelliğin ayarlardan iptal edilmesi de mümkün.

Oyuncular, yayaları 'Yakalama' tuşuna bastıktan sonra 'Saldırı' tuşunu basılı tutarak yakalayabiliyor. Ayrıca ağ ile yakalanan bir hedefe tekme ile saldırı yapılabiliyor. Bu saldırı hedefe olan uzaklığa ve yüksekliğe bağlı. 'Zıplama' tuşuna basılı tutarak hedefe gitme iptal edilebiliyor. Duvardayken ağ tuşunu basılı tutarsanız Spider-Man'ın koşarak binaya tırmanmasını sağlayabilirsiniz. Binanın tepesine yaklaşırken de öne ve yukarı doğru zıplayabiliyorsunuz.

Spider-Man keyfini sonuna kadar yaşatan bu modu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

GTA 5 Spider-Man Modu

36
18
8
6
3
Emoji İle Tepki Ver
36
18
8
6
3