Guardians of the Galaxy 3'ten İlk Bilgiler Ortaya Çıktı

18
5
3
2
2
Daha önce Endgame için verdiği isabetli bilgilerle dikkat çeken "Roger Wardell", bu sefer de Guardians of the Galaxy 3'ten bilgiler ortaya çıkardı.

Marvel Sinematik Evreni’nin (MSE) üçüncü fazı Endgame ile birlikte sona erdi ve Spider-Man: Far From Home ile birlikte dördüncü faz başlayacak. Yeni Spider-Man filmiyle birlikte de Marvel ve Disney, dördüncü fazda neler göreceğimizi bizlere gösterecek. Yeni Marvel filmlerinin vizyon tarihlerini biliniyor olsa da bu tarihlerde hangi filmlerin çıkacağı bilinmiyor. Ancak Avengers: Endgame henüz vizyona girmeden birkaç ay önce filmle ilgili doğru bilgilere veren bir kaynak, yeni Marvel filmleriyle ilgili bilgileri de ortaya çıkardı.

DİKKAT. YAZININ BU KISMINDAN SONRASI GELECEK GOG FİLMİYLE İLGİLİ SPOİLDER BARINDIRIYOR.

Roger Wardell, birkaç gün önce gelecek Spider-Man filmlerinde Deadpool’un yer almasıyla ilgili planların bulunmadığını söylemişti. Kendisi, Sony’nin Venom’u MSE’ye katmak istediğini ancak Deadpool için böyle bir durum olmadığını dile getirdi. Wardell, bu ayın başında attığı bir tweet’te gelecek Guardians of the Galaxy filmiyle ilgili bilgiler de verdi.

Roket’in yaratıcısı High Evolutionary, Drax, kızının ölmediğini öğrenince çok şaşırıyor. Lylla, Rocket’e duygusal anlamda ilgi gösteriyor. Nebula ve Star Lord, giderek daha yakın arkadaş olmaya başlıyorlar.

Tabii bunların resmi olarak onaylanmasının herhangi bir yolu yok. Marvel, James Gunn GoG 3’ten kovulduktan sonra onun senaryosunun kullanılmayacağını söylemişti ancak daha sonra Gunn’ın Suicide Squad filminden sonra GoG 3’ün başına geçeceği duyuruldu.

James Gunn, birkaç gün önce verdiği röportajda kendisini Rocket’a bağlı hissettiğini hatta Rocket’in kendisi olduğunu ifade etti ve şunları söyledi:

Groot da benim köpeğim gibi. Groot’u çok farklı bir şekilde seviyorum. Rocket’a bir şefkat besliyorum ve hikayesinin henüz tamamlanmadığını düşünüyorum. O, ilk filmde yanmaya başlayan bir kıvılcım ve bu ikinci filmle ardından Infinity War ve Endgame ile bu kıvılcım yanmaya devam etti. Ve Guardians 3’te, Rocket’in hikayesini tamamlamaya hazırdım. Hikayeyi bitiremeyecek olmak benim için büyük bir kayıptı ancak benim yazdığım senaryoyu kullanacak olmalarıyla biraz teselli oluyordum”

Gunn’ın söylediklerinden Rocket’in hikayesinin üçüncü filmde tamamlandığı anlaşılıyor ancak bunda Wardell’in söylediğinin bir etkisinin olup olmadığını bilemeyiz. Rocket için en uygun final muhtemelen kendi yaratıcısını öğrenmesi ve sarkastik şakalarını evcilleştirecek bir aşk yaşaması olabilir.

Kaynak : https://bgr.com/2019/05/29/mcu-phase-4-leak-guardians-of-the-galaxy-3-plot-details/
18
5
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
18
5
3
2
2