Geçen Hafta Başkent Adayıydı: Gümüşhane, Twitter'da Bu Kez de Ülke Adayı Oldu

71
24
5
2
1
Twitter'da geçtiğimiz hafta #GümüşhaneBaşkentOlsun etiketi gündemdeydi. Bir anda ülkemize başkent olmasına yönelik büyük bir taleple karşılaşan Gümüşhane, şimdi de #GümüşhaneÜlkeOlsun etiketiyle gündemde.

Twitter'da bazen öyle garip gündemlerle karşılaşıyoruz ki 'Acaba neden?' diye olayı anlamaya çalışırken onlarca hatta yüzlerce tweet'le karşılaşıyoruz. Bu uzun, sabır gerektiren ve eğlenceli yolculuğun sonunda ise büyük oranda aslında ortada bir olayın olmadığı sonucuna varıyoruz. 

Geçtiğimiz hafta da benzer bir şekilde #GümüşhaneBaşkentOlsun etiketi gündeme gelmişti. Gümüşhane'nin başkent olmasını isteyen (!) binlerce kişi konuyu gündemde tutmayı başardı. Ancak anlaşılan artık Gümüşhane için başkent olmak yeterli değil. Çünkü yine büyük bir kitle Twitter'da bu kez de #GümüşhaneÜlkeOlsun etiketiyle paylaşım yapıyor.

Etiketlerin neden açıldığını anlamak mümkün değil:

gümüşhane

Gümüşhane'yle ilgili açılan bu etiketlerin kim tarafından ve neden açıldığını anlamak gerçekten mümkün değil. Anlaşılan o ki birileri bu etiketlerin komik olacağını düşünmüş ancak neden komik olabileceğine yönelik de bir süre durup düşünmek gerekiyor. 

Gelecek hafta Gümüşhane'yi ne olarak göreceğimize duyduğumuz büyük merak ve heyecanla, sizin için #GümüşhaneÜlkeOlsun etiketiyle yapılan bazı tweet'leri listeledik.

#GümüşhaneÜlkeOlsun etiketi ile yapılan paylaşımlar:

Haritada yerini kestirdiyseniz devam edelim:

Sen yine de çok şey yapma istersen...

Bize önce güçlü adaylar lazım

Bunu gelecek hafta için değerlendirelim:

İzlanda'nın nüfusu da 350.000, çalışırsak neden olmasın?

Açıkçası biz de tam olarak anlamamıştık, teşekkürler

 

 

71
24
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
71
24
5
2
1