Game of Thrones'un Tahtına Sahip Olmak İçin Arayıp Bulmanız Yeterli

18
9
4
3
0
HBO, Game of Thrones dizisinin final sezonu olan 8. sezon için reklam kampanyalarına devam ediyor. HBO, hayranlarına “görev” vererek tahtı bulmalarını istiyor.

Game of Thrones serisinin son sezonunun başlamasına bir aydan az bir süre kaldı. Her ne kadar serinin hayranları zaten sabırsızlıkla final sezonunu bekliyor olsalar da, HBO, dünyadaki herkes dizinin son sezonundan haberdar olana kadar durmaya niyetli değil.

HBO’nun reklam kampanyası “Kan, Görev ve Yaratmak” temasıyla hazırlanmış durumda. Bunlardan “Kan” için kızılhaç ile işbirliğine giden kanal, çeşitli noktalarda yaptığı çalışmalarla takipçilerinden “Taht için kan vermeleri” isteğinde bulunmuştu.

Kampanyanın ikinci aşamasında ise farklı sanatçılar, seride kullanılan resmi ekipmanların kendi yorumlarına göre yeniden tasarlandığı bir çalışma yapmıştı. Bu çalışma da “Yaratmak” kısmını temsil ediyordu.

Şimdi ise görev kampanyaları başladı. YouTube’da paylaşılan bir videoda yer alan tahtın bulunmasını isteyen kanal, bu tahtın bulunabilmesi için de belli bir süre vermiş durumda. Bu süre dolmadan tahtı bulan kişi tahtın sahibi olacak. Kampanyada 6 adet taht kullanılacak.

Game of Thrones’un son sezonu olan 8. sezon, 14 Nisan’da başlayacak.

Kaynak : https://bgr.com/2019/03/18/game-of-thrones-iron-throne-around-the-world/
18
9
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
18
9
4
3
0