Hepsiburada, Yurt Dışından Ürün Satışı Yaptığı Hizmetini Başlattı

85
9
5
4
4
Hepsiburada, yurt dışındaki ürünlerini Türk müşterilerinin ayağına getirmek için 'hepsiyurtdışından' isimli bir projeyi başlattı. Gümrük vergilerinin anlık olarak hesaplanacağını ve ek bir kargo ücretinin de alınmayacağını belirten Hepsiburada, en çok tercih edilen ürünlerini de paylaştı.

Aylık 100 milyon ziyaretçisiyle birlikte e-ticaret konusunda Türkiye'nin liderlerinden olan Hepsiburada, yurt dışında satılan ürünlere kolay ulaşılabilecek bir platformu müşterilerinin hizmetine sundu.

Hepsiburada, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye’de bulunmayan ürünlere güvenle, kolay, ekonomik ve hızlı bir şekilde ulaşılması amaçlanıyor.  Hizmet kapsamında oto aksesuarlarından spor/outdoor ürünlerine, kozmetikten teknoloji ürünlerine, modadan ev ve mutfak gereçlerine kadar binlerce farklı ürüne ulaşılabilecek."

Hepsiburada, bu hizmeti nasıl sağlayacak?

hepsiburada

Yurt dışındaki ürünleri Türk müşterilerine sağlayacak olan Hepsiburada, hizmetinin nasıl işleyeceğine dair açıklamada da bulundu. Hepsiburada'nın yaptığı yazılı açıklama aşağıdaki gibi oldu:

"Hepsiburada’nın resmi web sitesinden, kampanyalar ardından da hepsiyurtdışından sayfasına gidilerek hizmete ulaşılabilir. Ayrıca Hepsiburada platformundaki herhangi bir ürün detay sayfasında görülebilen hepsiyurtdışından etiketiyle de yurt dışından sipariş edilebilecek ürünler kolayca ayrıştırılabiliyor. Beğenilen ürünler sepete eklendiğinde gümrük vergisi otomatik olarak hesaplanıyor ve yurt dışından gelecek ürünler için ekstra bir kargo ücreti ödenmiyor. Satın alma ve sonrası tüm süreçlerde müşteriler Hepsiburada’nın hizmet standartları ve güvencesiyle kaliteli bir yurt dışı alışverişi deneyimi yaşıyor."

Ek bir kargo ücreti alınmayacak

e-ticaret

Yapılan alışverişlerdeki gümrük vergilerinin gerçek zamanlı olarak hesaplandığını belirten Hepsiburada, yurt dışı alışverişlerde ortaya çıkan ekstra kargo ücretinin de müşterilere yansıtılmadığını bildirdi. Aynı zamanda tüm bu sürecin şeffaf ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirdiğini de ekledi.

Hepsiburada, sürece dair yaptığı açıklamada şu cümleleri kullandı:

"Yurt dışından yapılan alışverişlerin A’dan Z’ye her adımının şeffaf ve takip edilebilir olması sağlanıyor. Satın alınan ürünlerin niteliklerinden içeriklerine, gümrüklendirmeden kargolamaya kadar olan tüm aşamalar takip edilebilir ve belgelenebilme özelliğine sahip. Hizmet aynı zamanda yurt dışından alışveriş sürecinde yer alan tüm aktörlerin vergi yükümlülüklerinin doğru ve zamanında ödenmesini sağlayan alt yapıya da sahip."

Platformunu kullanıma açan Hepsiburada, en çok talep gören ürünlerini de açıkladı. Açıklamaya göre telefon aksesuarları, saat, gözlük gibi aksesuarların yanı sıra makyaj ürünleri, ev, mutfak ve banyo gereçleri büyük ilgi gördü. Hepsiburada'nın 'hepsiyurtdışından' sayfasına bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/hepsiyurtdisindan-turk-tuketicisinin-hizmetine-sunuldu-41284256
85
9
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
85
9
5
4
4