Honor'un Akıllı Bilekliği Honor Band 5’in Lansman Tarihi Belli Oldu

6
2
0
0
0
Geçtiğimiz sene çıkan Honor Band 4’ün halefi olacak Band 5, bu ayın başlarında şirketin başkanı George Zhao tarafından atılan bir fotoğraf ile ortaya konmuş ve tahminler doğru çıkmıştı. Honor Band 5, 23 Temmuz’da Honor 9X ile birlikte gelecek.

Honor Band 4, geçtiğimiz sene piyasaya sürülmüştü. Yüksek çözünürlüklü geniş bir AMOLED ekrana sahip olan bileklik bildirimleri görüntüleme, uyku takibi, uyandırma özelliği, nabız takibi, aktivite tanımlama gibi özelliklere sahipti. 50 metre kadar suya dayanabilen Honor Band 4, ülkemizde de beğenileri toplamayı başarmıştı. 

Bu ayın başlarında George Zhao tarafından Weibo isimli internet sitesinde paylaşılan bir fotoğraf ile Band 4’ün halefi olacak bileklik ile ilgili biraz bilgi sahibi olmuştuk ancak tam olarak detaylar paylaşılmamıştı ve bilekliğin ne zaman piyasaya sürüleceği ile bir bilgi yoktu. Şirket, ilk adımını attı ve Huawei’nin alışveriş sitesi VMALL’da Honor Band 5’i ön sipariş seçeneği ile listeledi.

Siteye 23 Temmuz’a kadar 19 Çin Yuanı (15 Türk Lirası) depozito ödeyen ilk 500 kişiye ayrıca Honor AM115 kulaklıklar da hediye edilecek. Depozito ödeyen kişiler daha sonrasında bileklik piyasaya sürüldüğünde son ödemeyi yapacak ve bilekliklerinin kendilerine gelmesini bekleyecek. 

Bilekliğin özelliklerinin ise aynı bir önceki modelindeki gibi olması bekleniyor ancak elbette bazı yenilikler var. Honor Band 5, önceki modeli Band 4 gibi uykunuzu takip edebilecek ve kalp atış hızınızı ölçecek ancak bunların yanı sıra bileklik, kan oksijen seviyenizi de ölçebilecek ve yorgunluk, halsizlik, baş dönmesi gibi durumlarınızı sezebilecek. 

Honor Band 5 VMALL'da yalnızca Standart seçeneği ile alınabilir durumda. Bu da cihazın bir üst modelinin gelebileceği beklentilerini arttırıyor. Biz kullanıcılara ise cihazın piyasaya sürüleceği 23 Temmuz tarihine kadar beklemek düşüyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/honor_band_5_confirmed_to_launch_on_july_23_alongside_honor_9x-news-38200.php
6
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
0
0
0