House of Dragon'un İlk Bölümü YouTube'da Ücretsiz Olarak Yayınlandı: Peki Türkiye'den Nasıl İzlenir?

21
8
5
2
0
2 hafta önce HBO Max aboneleri için yayınlanan ve adından söz ettirmeyi başaran House of the Dragon dizisinin ilk bölümü YouTube’dan yayınlandı. Ancak HBO Max Türkiye’ye ufak bir şaka yapmış.

HBO tarafından yayınlanan ve her ne kadar beğenilmeyen bir final sezonuna sahip olsa da hâlâ efsane olan Game of Thrones dizisinin öncesinde yaşananları anlatan House of the Dragon dizisi, 21 Ağustos tarihinde yayın hayatına başladı.

Dizinin yayınlandığı HBO Max platformu, Game of Thrones’un ününü kullanarak ve ‘nerede beleş, oraya yerleş’ mottosunu benimseyerek House of the Dragon dizisinin ilk bölümünü YouTube üzerinden yayınladı. Ancak platformuna kullanıcı çekmeye çalışan HBO, görünüşe göre bizi umursamıyor.

House of the Dragon ilk bölümü YouTube’da, ama Türkiye’den izleyemiyoruz

house of the dragon youtube

House of the Dragon dizisinin ilk bölümünün YouTube üzerinden yayınlanmış olması aslında HBO Max için gerçekten iyi bir strateji. Bu sayede platformlarına dizinin devamını izlemek isteyen binlerce kullanıcıyı çekebilirler.

Peki biz videoyu neden Türkiye’den izleyemiyoruz? Muhtemelen HBO Max YouTube kanalı, dijital dizi/film platformunun henüz ülkemizde erişime açılmamış olmasından dolayı videoyu ülkemizde kullanıma sunmadı.

Peki House of the Dragon’un ilk bölümünü YouTube’dan nasıl izleyebilirsiniz?

vpn

Cevap tabii ki tahmin edebileceğiniz gibi VPN. Eğer Opera tarayıcısını kullanıyorsanız ekstra bir şey yapmanıza gerek yok, tarayıcınıza dahil olan VPN özelliğini açıp House of the Dragon’un ilk bölümünü YouTube’dan izleyebilirsiniz.

Eğer başka bir tarayıcı kullanıyorsanız veya dizinin ilk bölümünü Android veya iOS cihazınızdan izlemek istiyorsanız ‘VPN Nedir, Nasıl Kullanılır’ konulu rehberimize göz atarak House of the Dragon’un ilk bölümünü kolayca izleyebilirsiniz.

HBO Max’ın ne zaman Türkiye’ye geleceği ve hatta gelip gelmeyeceği bile şu an bir muamma. Daha önceki söylentilere göre platformun ülkemize 2024 yılında geleceği düşünülüyordu ancak hala kesin bir şey yok. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

 

Kaynak : https://www.theverge.com/2022/9/5/23337730/watch-house-of-the-dragon-free-youtube-now-hbo-max
21
8
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
21
8
5
2
0