Huami, Yeni Amazfit Ürünleri İçin Önümüzdeki Sonbaharı İşaret Etti

6
4
0
0
0
Çin merkezli teknoloji üreticisi Huami, Weibo'dan yaptığı bir paylaşımda merakla beklenen yeni Amazfit ürünleri için önümüzdeki sonbaharı işaret etti. Tanıtılması beklenen ürünler arasında yeni nesil Amazfit GTR ve Amazfit GTS saatleri yer alıyor.

Piyasaya sürdüğü Amazfit ürünleriyle tanınan Çinli teknoloji şirketi Huami, son olarak geçtiğimiz aylarda kavisli ekrana sahip yeni akıllı saati Amazfit X'i tanıtmıştı. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Huami'nin yeni Amazfit ürünlerini yakında duyurması bekleniyor. Beklenen ürünler arasında firmanın popüler Amazfit GTR ve Amazfit GTS saatlerinin yeni nesilleri de yer alıyor.

Yeni nesil ürünlerin ne zaman tanıtılacağı merak edilirken bugün Çin'in sosyal medya platformu Weibo'da bir paylaşım yapan şirket, yeni ürünlerin tanıtım tarihini ima eden resmi bir teaser yayınladı. Paylaşım, yeni ürünler için bu sonbaharı işaret ediyor. Bu noktada sonbaharın eylül ayında başladığını düşünürsek, Huami'nin önümüzdeki eylül ayında yeni nesil Amazfit ürünlerini ilk kez göstereceğini varsayabiliriz.

Amazfit GTR 2 ve Amazfit GTS 2, AMOLED ekrana sahip olacak:

Amazfit

Amazfit GTR 2 ve Amazfit GTS 2'nin seleflerinde olduğu gibi AMOLED ekranla piyasaya sürülmesi ancak GTS 2'nin kare yerine yuvarlak kadrana sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte 2. nesil GTS 2'de olduğu söylenen diğer özellikler arasında NFC, Amazon'un sesli asistanı Alexa ve Smart Crown adlı yeni bir özellik bulunuyor.

Huami'nin geçtiğimiz aylarda Bluetooth sertifikası aldığı ilk akıllı baskülünü de önümüzdeki dönemlerde piyasaya sürmesi bekleniyor. Ayrıca Amazfit Neo adlı başka bir akıllı saatten de bahsediliyor. "Tokyo" kod adıyla anılan Neo'nun teknik özellikleri hakkında şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Huami'nin bu sonbaharda tanıtacağı söylenen ürünler şimdilik bu kadarla sınırlı. Önümüzdeki haftalarda bu yeni ürünlerle ilgili daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor. Bu süreçte yaşanacak gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/08/22/huami-teases-the-arrival-of-new-amazfit-products-in-autumn/
6
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
4
0
0
0