Huawei'den Mate 30 Pro'nun Ultra Kavisli Ekranı İçin Tanıtım Videosu

26
9
7
2
1
Huawei, yaklaşmakta olan yeni modeli Mate 30 Pro için bir tanıtım videosu hazırladı. Huawei'nin Çin'in sosyal medyası Weibo üzerinden yayınladığı tanıtım videosunda Mate 30 Pro'nun ultra kavisli ekranının işlevselliğine dem vuruluyor.

Çinli teknoloji devi Huawei için içerisinde bulunduğumuz hafta çok büyük bir önem taşıyor. Bunun nedeniyse Huawei'nin önümüzdeki günlerde Google servislerinin olmadığı ifade edilen Mate 30 serisini Almanya'nın Münih şehrinde tanıtacak olması. Huawei'nin yeni modellerini tanıtmasıyla birlikte Google servisleri olmayan Android işletim sistemli bir telefonun neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz.

Huawei, yaklaşmakta olan Mate 30 Pro için bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan videoda, Huawei Mate 30 Pro'nun kavisli ekranı gösterilmeye çalışıldı ancak teknoloji devi, bu tanıtımı yapmak için ilginç bir yönteme başvurdu.

Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro'nun ultra kavisli ekranı kullanıcılara neredeyse çerçevesiz bir yapı sunacak. Ayrıca bu kavisli yapının yan kısımları da kullanıma açık olacak. Hatta belki yan kısımlara, dokunmatik tuşlar da eklenebilir. Huawei de ekranın yan kısımlarının kullanılabilirliğini göstermek için masa tenisi sporundan faydalandı ve kavisli yapının işlevselliğine dem vurdu. Dilerseniz şimdi, Huawei'nin Mate 30 Pro için hazırladığı o tanıtım videosuna bakalım.

Bugüne dek ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda Mate 30 Pro; Kirin 990 işlemciden güç alacak ve bu yüksek güç, 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla desteklenecek diyebiliriz. Tanıtım videosunun öznesini oluşturan kavisli ekran kullanıcılara, 90 Hz ekran yenileme oranı sunacak. Ayrıca Mate 30 Pro, su ve toza karşı dayanıklılık için IP68 sertifikasına da sahip olacak.

19 Eylül tarihinin gelmesiyle birlikte Huawei, yeni Mate 30 serisini tüm dünyaya ilan edecek ve bizler de Mate 30 serisi üyelerinin özelliklerini, tüm detaylarıyla öğrenmiş olacağız.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/09/17/huawei-mate-30-pro-teaser-side-controls/
26
9
7
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
9
7
2
1