Huawei, İstanbul'daki Yeni Teknik Servisini Açtı

35
4
2
1
0
Huawei, İstanbul'un Anadolu yakasında yeni bir teknik servis açılışı gerçekleştirdi. Üç kattan oluşan teknik servis, müşterilere hem ürün satışı hem de onarımı hizmeti veriyor.

Günümüzde neredeyse hemen herkesin bir akıllı telefonu bulunuyor. Günlük işlerimizin birçoğunun çevrimiçi servislere taşınmış olması, akıllı telefon kullanımını artıran faktörler arasında yer alıyor. Akıllı telefonlara olan bağlılığın bu denli artmış olması, herhangi bir arızada yaşanan sorunu daha da büyük hale getiriyor. Çünkü bozulan telefonların onarım süreci, birkaç hafta sürebiliyor.

Türkiye pazarında yer alan pek çok üreticinin ülkemizde kendi teknik servisi var. Türkiye'de teknik servisi olan akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi de Çinli teknoloji devi Huawei. Şirket, ülkemizdeki teknik servis ağını da genişletebilmek için uzunca bir süredir çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi ise şirket, İstanbul Kadıköy'de yeni teknik servisini açtı. Bu merkezde hem cihaz onarımları hem de ürün satışı yapılıyor.

Huawei

Bu teknik servisle birlikte İstanbul'un Anadolu yakasındaki servis ağını genişleten Huawei, yeni teknik servisini Söğütlüçeşme Caddesi 25 numaraya açtı. Bu adrese gittiğinizde, sizi üç katlı bir Huawei Teknik Servisi bekliyor ve burada Huawei cihazlarınızla ilgili işlemler, mümkün olan en kısa sürede halledilmeye çalışılıyor.

Bu merkezin dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi, "Huawei Servis Günleri" etkinliğinin bir parçası olması. Öyle ki bu etkinlik kapsamında her ayın son perşembe, cuma ve cumartesi günleri telefon onarımları, 100 TL indirimli oluyor. Ayrıca telefonunu kendisini getiren müşteriler, sadece 1 saat içerisinde akıllı telefonlarına kavuşuyorlar. Ancak ürün modelinin önemsenmediği bu etkinlikten her ay bir kez yararlanılabiliyor.

Kaynak : https://digitalage.com.tr/huawei-kadikoy-servis-merkezi-acildi/
35
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
35
4
2
1
0