İngiliz Turisti Korkutan Devasa Büyüklükteki Örümcek!

1
1
0
0
0
Dominik Cumhuriyeti'nde tatil yapan genç çift, devasa bir örümcekle karşılaştı. Örümcek tarafından kovalanan karı-koca turistler, kendilerini arabaya atarak paçayı zor kurtardılar.

Dominik Cumhuriyeti’nde tatil yapan genç bir İngiliz çift, korku dolu anlar yaşadı. Dolaşmaya çıktıklarında dev bir örümcek fark eden turistlerden biri, videosunu çekmek için durakladığında; dev örümcek üzerine doğru; başta yavaşça, sonra birden ve hızlıca hareket etti. Örümceğin yavaş hareket etmesine aldanan kadın turist, video çekerken bir yandan da “Hareket etme, hareket etme” diye anlık tepkiler veriyor. Ancak örümcek hızla üzerine koşunca o da eşiyle birlikte hızlıca koştu ve arabalarına sığındılar.

“Olayın şokunu uzun süre atlatamadık, en az bir saat arabada kalmışızdır” diyen kadın, Dominik Cumhuriyeti’nde ürkütücü şeylerle karşılaşan ilk turist değil. TripAdvisor isimli ünlü tatil sitesinde açılan bir başlıkta benzer şeyler yaşayanlar deneyimlerini paylaştı. Bir tatilci şunu söyledi: “Benim kuzenim bundan daha büyüğüyle karşılaşmıştı”. Başka bir tatilci ise “Ben hiç görmedim ama her gün odamızda örümcek kontrolü yapılıyordu, yatakların altına kesinlikle bakılıyordu” ifadelerini kullandı. Video, Dominik Cumhuriyeti’nin orta bölgesinde, Cruce De Rio Verde’de çekildi.

Kaynak : http://www.dailymail.co.uk/news/article-3969208/Arachnophobia-British-tourists-terrified-giant-spider-scuttles-Dominican-Republic.html
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0