Instagram'dan Kullanıcıların Yüreğini Hoplatan Hata Mesajı: Bazı İşlemleri Kısıtlıyoruz (Sorun Düzeldi)

56
10
1
1
0
An itibarıyla iOS ve Android'deki bazı Instagram kullanıcıları , "Hata, Tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekle" ve "Instagram topluluğumuzu korumak için bazı hareketleri kısıtlıyoruz" şeklinde uyarılar alarak uygulamaya erişim sağlayamıyorlar.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Instagram, yeni bir erişim sorunu ile gündeme oturmuş durumda. Uygulamanın hem iOS hem de Android sürümünde bazı kullanıcılar, "Hata! Tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekle" ve "Topluluğumuzu korumak için Instagram'da bazı işlemleri ne sıklıkla gerçekleştirebileceğini kısıtlıyoruz" şeklinde hatalar alarak uygulamaya giriş sağlayamıyorlar.

Hem Downdetector hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan paylaşımlara bakacak olursak söz konusu sorunu yaşayan kullanıcıların sayısı hiç de az değil. Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi Instagram'a erişimde sorun yaşayanların oranı, 22:52 itibarıyla büyük bir artış gösterdi.

Downdetector'e göre Instagram, 'Daha sonra tekrar dene' hatasını 22:52 itibarıyla kullanıcıların karşısına çıkarmaya başladı

Instagram downdetector

Instagram'dan açıklama geldi:

Instagram'ın halkla ilişkiler ekibi, resmi Twitter hesabından yaptıkları paylaşımda sorunu düzeltmeye çalıştıklarını, en kısa sürede de düzeleceğini açıkladı. Ardından yeni paylaştığı Tweet'le sorunun düzeldiğini duyurdu:

"Artık hesabınızın normal bir şekilde çalışıyor olması gerek."

Twitter kullanıcılarının Instagram'ın bir kez daha çökmesiyle ilgili paylaşımları

Instagram'ın beklenmedik bir hata mesajıyla kullanıcıları kaçırmasının ardından sosyal medya ahalisi ivedilikle Twitter'a taşındı. Instagram, kısa sürede Twitter'ın en çok konuşulan gündem maddelerinden biri haline gelirken, kullanıcılar hem Instagram'a tepkilerini dile getirdiler hem de mizah yapmayı ihmal etmediler.

Instagram çöktü tweet 1

Instagram çöktü tweet 2

Instagram çöktü tweet 3

Instagram çöktü tweet 4

Instagram çöktü tweet 5

Instagram çöktü tweet 6

Instagram çöktü tweet 7

Instagram çöktü tweet 8

Instagram çöktü tweet 9

56
10
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
56
10
1
1
0