iPad Air 4'e Ait Olduğu İddia Edilen Bir Kullanım Kılavuzu Ortaya Çıktı

18
3
2
1
0
Sosyal medyaya düşen bazı görseller, Apple'ın yeni iPad modelinin İspanyolca dilinde hazırlanmış olan kullanım kılavuzunu gösteriyor. Sızdırılan görsellere göre yaklaşmakta olduğuna inanılan iPad Air 4, bir ana ekran tuşu içermeyecek. Ayrıca bu tablet, bazı önemli özelliklerle gelecek.

Sosyal medya platformları bu sabah, sızdırılan bazı görüntülerle Apple'ı konuşmaya başladı. Çin'in sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Xiaohongshu aracılığıyla sızdırılan bazı görsellerde, Apple'ın iPad Air 4 isimli yeni bir tabletine ait olduğuna inanılan İspanyolca bir kullanım kılavuzu görülebiliyor. Ortaya çıkan görüntüler, iPad Air 4'ün iPad Pro gibi tam ekran deneyimi sunabileceğini gözler önüne seriyor.

Eğer sızdırılan kılavuza güvenecek olursak, iPad Air 4'ün ana ekran düğmesinin bulunmayacağını açıkça ifade etmek gerekiyor. Ayrıca bu tuş üzerinde bulunan TouchID sensörü, ana ekran sensöründen güç düğmesinin üzerine yerleştirilmiş durumda. Üstelik kılavuzda yer alan görsellerde, iPad Air 4'ün güç düğmesinin alışılmışın dışında bir uzunlukta olduğunu da açıkça görebiliyoruz.

İşte söz konusu kılavuzdan sızdırılmış bir görüntü

Apple iPad Air 4

Çeşitli kaynaklar, Apple'ın yeni bir iPad duyuracağını zaten bir süredir yazıp çiziyorlar. Ancak Apple, bugüne dek bu konuya hiç değinmemişti. İşte sızdırılan kılavuzun, yaklaşmakta olan yeni iPad'e ait olduğu düşünülüyor. Sızdırılan kılavuzun bu iPad'e ait olup olmadığını bilmek mümkün olmasa da Apple'ın yeni tabletinde bazı dikkat çeken özellikler bulunacak gibi görünüyor.

Kılavuzda yer alan bilgilere göre bu tabletin arka kısmında bir konnektör olacak. Kullanıcılar, bu konnektör aracılığıyla yeni tablet için piyasaya sürülecek aksesuarları kullanabilecekler. Ayrıca tabletin altında Apple'ın ürünlerinde hayli alışmış olduğumuz Lightning girişini de göremiyoruz. Şirket bunun yerine USB Type-C teknolojisini benimsemiş durumda.

Apple

Apple'ın en dikkat çeken teknolojilerinden bir tanesi FaceID. Kullanıcıların biyometrik verilerinden faydalanan bu teknoloji, ekstra güvenlik önlemleri sağlıyor. Ancak bu teknolojinin kullanılabilmesi için gelişmiş bir kamera kurulumunun olması gerekiyor. iPad Air 4'e ait olduğuna inanılan kılavuza baktığımızdaysa ekranın üzerinde küçük bir ön kameranın olduğunu görüyoruz. Görünüşe göre Apple, maliyeti düşürebilmek için yaklaşmakta olan yeni iPad modelinde bu tür bir teknolojiye yer vermeyecek.

DigiTimes, geçtiğimiz dönemlerde ortaya attığı iddialarda Apple'ın 10,8 inç büyüklüğünde yeni bir iPad tasarladığını söylemişti. Deneyimli bir Apple analisti olan Ming Chi Kuo da buna benzer açıklamalarda bulunarak Apple'ın bir sonraki tabletinin 10,8 inç olacağını iddia etmişti. Sızdırılan kılavuzdaysa bu konuyla ilgili en ufak bir detay ne yazık ki bulunmuyor. Apple'ın yaklaşmakta olduğu iddia edilen yeni tableti, önümüzdeki günlerde daha çok konuşulacak gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2020/08/27/leak-ipad-air-touch-id-power-button-usb-c/
18
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
3
2
1
0