iPhone XI ve XI Max'e Ait Olduğu İddia Edilen Kalıp Görselleri Sızdırıldı

49
24
5
5
4
Akıllı telefonların tasarım ve teknik özellikleri hakkında yaptığı sızıntılarla dikkat çeken internet sitesi SlashLeaks, bugün iPhone XI ve XI Max'e ait olduğu iddia edilen kalıpların fotoğraflarını yayımladı. SlashLeaks'in iddiası doğru çıkarsa yeni iPhone modelleri üçgen şeklinde konumlandırılmış üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak.

2019 model yeni iPhone'ların piyasaya sürülme tarihi yaklaştıkça sayısı artan sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Yalnızca iPhone'lar için değil, Android cihazlar için de gerçekleştirdiği sızıntılarla tanınan SlashLeaks, bugün iPhone XI ve XI Max'in koruma kılıfları üretimi için hazırlanan kalıplarına ait olduğunu iddia ettiği görseller paylaştı.

iPhone'lar için koruma ürünleri üreten şirketler tarafından sızdırıldığı düşünülen bu kalıplar, üretilen koruma ürünlerinin test edilmesi için kullanılıyor. Yalnızca cihazın arka kısmının değil ön panelin de tasarımının ortaya çıktığı görseller, Çin'in popüler paylaşım sitesi Weibo'da görüntülendi.

Üçlü arka kameranın üçgen şekilde konumlandırıldığı görülen kalıplarda, kameraların etrafında kare çerçevelerin yer aldığı görülüyor. Daha önceki bazı konsept tasarımlarla da uyuşan kalıplar, yeni iPhone'ların daha öncekilerden oldukça farklı bir tasarımla geleceğini gösteriyor.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/04/20/iphone-xi-max-molds/
49
24
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
49
24
5
5
4