5
2
1
0
0

Bazılarımız bir şekilde zengin olmak, hayal ettiği her şeye kolaylıkla ulaşmak istiyor. Ancak zengin olmak o kadar da kolay değil. Bunun için tüm zorlukların üstesinden gelmeyi bilmek gerek. Amazon CEO'su Jeff Bezos, işte bu isimlerden bir tanesi.

Pek çoğumuz, Bezos ismini duyduğumuzda doğrudan dünyanın en zenginleri arasında oluşunu, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği ve devasa paralara mal olan boşanma süreci gibi detaylarını biliyoruz. Ancak bugün dünyanın en zenginlerinden bir tanesi olan Jeff Bezos'un bu günlere nasıl geldiğini hiç merak etmiş miydiniz? İşte bu videomuz, tam olarak bu sorunun cevabını veriyor.

Jeff Bezos

Bezos'la ilgili hazırladığımız içeriğimizde, tüm detaylara yer veriyoruz ancak dikkatinizi çekeceğinizi düşündüğümüz bazı detaylar var. Örneğin Jeff Bezos, bugünkü Bezos olmadan önce Intel'den teklif alıyor. Ancak bu teklifi reddeden Bezos, Amazon'dan çok çok önce de kendi şirketini kurmaya kalıyor. Ancak bu şirketin yerinde bugün yeller esiyor.

Açık konuşmak gerekirse zengin olmak isteyen herkesin, Bezos'un hayatından alması gereken bazı dersler var. İşte YouTube ekibimiz tarafından hazırlanan bu video, sizleri bir yandan Bezos'la ilgili belki de hiç duymadığınız detaylara ulaştırırken diğer yandan da konuyla ilgili düşünmenizi sağlayacak. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan, sizleri Jeff Bezos'un hikayesiyle yalnız bırakalım.

5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0