John Wick Oyunu Geliyor! Hem de Öyle Saçma Sapan Film Oyunlarına Benzemeyecek

35
1
0
0
0
John Wick serisinin yapımcı şirketi Lionsgate’in CEO’su, yaptığı açıklamada serinin AAA kalitesinde bir oyununun geleceğini açıkladı.

Normalde filmleriyle tanıdığımız ancak birkaç tane fazla bilinmeyen oyunu da bulunan Lionsgate şirketi, aksiyon kategorisinde kült bir duruma gelmiş olan ve yapımcısı olduğu John Wick’in oyunun geleceğini duyurdu.

John Wick serisinde karakterin sahip olduğu özelliklerin ve filmlerin konusunun bir aksiyon oyununa ne kadar uygun olabileceğini oyuncular yıllardır düşünüyordu. Ancak şirketin birdenbire bu duyuruyu yapması hiç beklenmiyordu.

“AAA bir John Wick oyunu geliyor”

John Wick - Fortnite

Lionsgate’in CEO’su Jon Feltheimer, yatırımcılarla yapılan bir kazanç görüşmesi sırasında yaptığı açıklamada, yapım şirketinin son yıllardaki en çok gişe getiren film serilerinden biri olan John Wick’in AAA düzeyinde bir oyunun geleceğini duyurdu:

"Gaza gelmek istemiyorum, ancak John Wick’in AAA bir oyunun geleceğine inanıyoruz. Birçok oyun şirketinden teklifler alıyoruz ve bunu gerçekleştirmeyi gerçekten istiyoruz. Şu noktada daha fazla şey söylemek istemiyorum.”

Ana karakteri John Wick olan, üçüncü şahıs görünümünden bir çizgisel aksiyon oyunu tadından yenmezdi açıkçası. Sizce olası bir AAA düzeyinde John Wick oyunu hangi firma tarafından geliştirilmeli? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/news/john-wick-game-keanu-reeves-lionsgate/
35
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
35
1
0
0
0