John Wick 4, Serinin En Uzun Filmi Olacak: Daha Fazla Ninja Görmeye Hazır Olun!

20
4
0
0
0
Popüler film serisi John Wick'in dördüncü filmi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. John Wick 4'ün serinin en uzun filmi olacağı belirtilirken yönetmen Chad Stahelski, yapımda göreceklerimiz ile ilgili ipuçları paylaştı.

Ünlü aktör Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı John Wick serisi, dünya çapında en çok sevilen film serileri arasında yer alıyor. Bu nedenle de serinin önümüzdeki yıl vizyona girecek dördüncü filmi de büyük bir heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda yapımdan ilk tanıtım fragmanı bizlerle buluşmuştu. Bu video, yeni filmde de her zamanki gibi bol bol aksiyon ile karşılaşacağımızı ortaya koymuştu.  

Şimdi ise filmle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. John Wick 4’ün serinin en uzun filmi olacağı belirtilirken yönetmen Chad Stahelski, bu uzun sürenin iyi bir şekilde kullanılacağını ifade etti. 53 yaşındaki sinemacı, Variety’e yaptığı yeni açıklamalarda yapımda bizi nelerin beklediği ile ilgili ipuçları vermeyi de ihmal etmedi.

Daha fazla ninja göreceğiz

Stahelski, yaptığı açıklamalarda John Wick filmleri için üç perdeli yapıya inanmadığını ifade etti ve şunu söyledi: “Hikâye anlatımına ve onu öyle bırakmaya inanıyorum.” Üç perdeli yapı; ilk perdede karakterler ve hikâyelerin kurulduğu, ikinci perdede hikâyenin büyüyüp geliştiği, üçüncü de ise tamamen çözüme ulaşılan senaryo yapısına deniyor. Mitolojik unsurları sevdiğini söyleyen yönetmen ayrıca şunları da sözlerine ekledi: “John Wick’i hep Odysseus olarak gördük. Bu yüzden hikâyeyi olabildiğince devam ettirmeye çalışıyoruz.”

Tanıtım fragmanından yine kanlı aksiyon sekanslarına, silahlara, hatta mınçıkalara maruz kalacağımızı gördüğümüz John Wick 4’ün senaryosu hakkında henüz pek bir detay bulunmuyor. Ancak yönetmenin bu açıklamaları yapımın, Continental’in arkasındaki hikâyeye ve suikastçıların geniş dünyasına odaklanabileceğini gösteriyor.

Üçüncü filmde motosikletli ninjalar gibi birçok ilginç unsurla karşılaştığımızı biliyorsunuzdur. Stahelski ile yapılan röportajda bunun üstüne nasıl çıkacakları da soruldu. Ünlü yönetmen, bu soruya ‘Sanırım arabalı ninjalar.” cevabını vererek yeni yapımda daha fazla daha fazla ninja göreceğimizi aktardı.

Sinemaseverler tarafından sabırsızlıkla beklenen John Wick: Chapter 4, 24 Mart 2023 tarihinde bizlerle buluşacak.

Kaynak : https://variety.com/2022/film/news/john-wick-4-runtime-chad-stahelski-1235339069/
20
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
4
0
0
0