Exxen'in Yayına Başlayacağı Gün Yayınlanacak 2 Komedi Programı Açıklandı

179
36
10
3
3
Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar ve Feyyaz Yiğit ile Kıvanç Kılıç'ın programı Gibi'nin Exxen'de yayınlanacağı gün belli oldu. İki program da 1 Ocak 2021'de yayın hayatıan başlayacak.

YouTube'da özellikle son dönemlerde en popüler yapımlardan biri Konuşanlar olmuştu. Hasan Can Kaya tarafından hazırlanıp sunulan programın, Acun Ilıcalı'nın yayın platformu olan Exxen'e geçişi bazı kişiler tarafından eleştirilerken bazı kişiler ise olumlu karşılamıştı.

Şimdi ise Konuşanlar'ın Exxen'deki yayın tarihi belli oldu. Buna göre 1 Ocak'tan itibaren programın yeni bölümleri Exxen platformunda karşımıza çıkacak. Program özellikle de pandemi döneminde çok büyük takipçi kitlesi kazanmıştı.

Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılıç'ın da bir dizisi geliyor

Feyyaz Yiğit - Gibi

1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlaması beklenen Exxen, Konuşanlar'la birlikte Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılıç'ın komik skeçler üreteceği "Gibi" dizisinin de 1 Ocak 2021'de yayınlanmaya başlayacağını duyurdu. Özellikle Feyyaz Yiğit'in ülkemizde büyük bir hayran kitlesi olduğu düşünüldüğünde Gibi'nin ilgiyle takip edileceği düşünülüyor.

Gibi

Bölümler YouTube'dan kaldırıldı

konuşanlar

Konuşanlar'ın Exxen'e geçmesinin ardından şovun bütün bölümleri YouTube'dan kaldırıldı. Exxen bugün seri hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada "Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu, “Konuşanlar” programı ile gülmeye hazır mısınız? 1 Ocak'tan itibaren #EXXEN ile kahkahaya doyacaksınız!" ifadeleri kullanıldı.

Hasan Can Kaya, daha önce de 1 Kadın 1 Erkek gibi dizilerin de senarist ekibinde yer almıştı. Komedyenin ayrıca sahne gösterileri de bulunuyordu. Ünlü isim bundan sonra Exxen çatısı altında faaliyetlerine devam edecek.

YouTube'da bölümlerin yayından kaldırılması üzerine Hasan Can Kaya bir canlı yayın gerçekleştirmiş ve sonrasında da takipçilerinden gelen sorulara cevap vermişti. Böylece takipçilerinin aklındaki soru işaretlerini de gidermiş oldu.

Yayına Konuşanlar ile başlayacak

hasan can kaya

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu olan Exxen, 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlayacak. Bu platformda çok sayıda farklı içerik olacak. Sosyal medya fenomenleri ve diğer ünlüler de platformdaki isimler arasında yer alacak.

Ücretli üyelik sistemiyle çalışacak olan Exxen'de İbrahim Büyükak, Beyazıt Öztürk, Hasan Can Kaya, Tolga Çevik, Reynmen ve Berkcan Güven gibi isimler de yer alacak. İlk hafta ücretsiz olacağı açıklanan platformda farklı paketler sunulacak olsa da henüz kesin bir fiyat bilgisi yer almıyor. Bakalım Acun Ilıcalı, karasal yayında yakaladığı başarıyı platforma da taşıyabilecek mi?

Kaynak : https://t24.com.tr/haber/exxen-hasan-can-kaya-nin-konusanlar-sovunun-baslayacagi-tarihi-acikladi,921660
179
36
10
3
3
Emoji İle Tepki Ver
179
36
10
3
3