Kurucumuz İbrahim Akman, 26 Nisan’da Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Konuşmacı Olacak

32
9
4
1
1
İzmo ve Webtekno’nun kurucusu, Masomo Gaming CEO’su İbrahim Akman, 26 Nisan’da İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde düzenlenecek Kariyer Günü etkinliğinde konuşmacı olacak. Etkinlikte bilişim sektörünün en gözde şirketlerinde çalışan değerli isimler ve değerli girişimciler de kendi hikâyelerini paylaşacak.

Türkiye’den dünyaya açılan en etkili oyun markalarından birisi haline gelen Kafa Topu 2, İzmo çatısı altından çıktıktan sonra Masomo’da sınırlarını aşmıştı. Kısa sürede elde edilen büyük başarının ardından küresel oyun devi Miniclip ile birleşen Masomo gücüne güç kattı.

Şu anda yeni ofisinde, daha büyük bir ekiple yeni oyunlar üzerinde çalışan şirket, bu başarısını İbrahim Akman ve ekibine borçlu. Akman, tüm süreci kariyer açısından ele alacağı bir etkinlikte Dokuz Eylül Üniversitesi’nde paylaşacak. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü bünyesinde gerçekleştirilen etkinlikte, bilişim sektöründe başarılı bir kariyere sahip pek çok isim de kendi deneyimlerini paylaşacak. 

Etkinliğe katılmak ise tamamen ücretsiz. Bu nedenle katılım sağlayabilecek öğrenci arkadaşlara kesinlikle kaçırmamalarını öneriyoruz.

32
9
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
32
9
4
1
1