LG Stylo 5’in Render Görüntüleri Tanıtımdan Önce Ortaya Çıktı

9
3
2
2
1
LG Stylo serisinin yeni modeli olan LG Stylo 5'in render görüntüleri internette paylaşıldı.

LG’nin orta segment cihazı LG Stylo 4, geçtiğimiz yıl Haziran ayında ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda LG Stylo 5 ile ilgili söylentilerin ardından Stylo 5’e ait olduğu iddia edilen render’lar da nihayet ortaya çıktı.

Görsellere baktığımızda cihazın LG Stylo 4 ile büyük benzerlik gösterdiği görülüyor. Kamera tasarımında bir değişikliğe giden Stylo 5, arka kamerayla flaşı birleştirme yoluna gitmiş.

Benzerliklere bakacak olursak LG Stylo 5, LG Stylo 4’te olduğu gibi parmak izi okuyucusunu telefonun arka kısmına konumlandırmış. Bunun yanı sıra ses açma kapama düğmeleri telefonun solundayken güç tuşu, telefonun sağ tarafına yerleştirilmiş. Telefonun alt ve üst kısımları render görüntülerinde görünmediği için şarj girişi ya da 3,5 mm’lik kulaklık girişiyle ilgili bir bilgi teyit edilemiyor.

Yukarıdaki haberden ulaşabileceğiniz kılıf render'larında LG Stylo 5'in USB-C girişine ve 3,5 mm'lik kulaklık girişine sahip olabileceğine dair ilk bilgileri edinmiştik. 15 Temmuz’da tanıtılması beklenen telefonun teknik özelliklerinin yakın zamanda çıkması beklense de standart bir orta segment telefon özelliklerinin üstünde bir özellik beklenmiyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/06/18/lg-stylo-5-renders-surface/
9
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
2
1