1
0
0
0
0

Evinizin dört bir yanında hoparlör varmış gibi bir deneyeim sunabilen LG XBOOM 360'ı bugün sizler için inceliyoruz. LG XBOOM 360'ın  ses performansı, tasarımı ve fiyatına dair görüşlerimiz şimdi bu inceleme videosunda. Keyifli seyirler!

LG XBOOM 360’ın tasarımı nasıl?

5.8 kg ağırlığındaki LG XBOOM 360, alüminyum tutacağı sayesinde rahat taşınabilir şekilde tasarlanmış. Cihazın kontrol butonları üstünde bulunurken; aux, usb gibi girişler için sol arka kısım tercih edilmiş. Aynı zamanda bluetooth hoparlörün üzerinde yine 360 derece mod aydınlatması bulunuyor. Bu aydınlatmanın rengini ise uygulama aracılığı ile değiştirebiliyorsunuz.

LG XBOOM 360 ses performansı

120 wattlık çıkış gücüne sahip LG XBOOM 360, üstünde bulunan titanyum tweeter’lar ile kaliteli bass sesler üretebiliyor. Cihazın altında yer alan cam elyaf woofer’lar ise, burada yaratılan sesi tweeter aracılığıyla dağıtıp 360 derecelik bir ses deneyimi sağlıyor. LG XBOOM 360’ın düşük, orta ve yüksek seste desibel ölçümlerine videomuzu izleyerek ulaşabilirsiniz.

LG XBOOM 360 batarya/pil ömrü

LG XBOOM 360 bluetooth hoparlörün 10 saatlik bir pil ömrü bulunuyor. Pil konusunda tatmin edici olduğunu söyleyebileceğimiz hoparlörün şarj ve pil süresi hakkındaki testimizi de videomuzda bulabilirsiniz.

Öte yandan, hoparlörle ilgili tüm işlemlerinizi LG XBOOM 360 uygulaması üzerinden yapabiliyorsunuz. Bu uygulama aracılığı ile şarj yüzdesi, ekolayzer gibi seçenekleri görebilir, ikinci bir hoparlörü eşleyip birlikte de kullanabilirsiniz.

LG XBOOM 360 hakkında tüm bu bilgileri ve çok daha fazlasını şimdi inceleme videomuzda bulabilir, aklınıza takılanları ve sormak istediklerinizi yorumlar bölümünde belirtebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0