Marmaris Sahilinde Köpek Balığı Görüldüğü İddia Edildi: Vatandaşlar Köpek Balığını Tırmıkla Kovaladı... [Video]

118
6
4
3
2
Marmaris Sahilinde Köpek Balığı Görüldüğü İddia Edildi: Vatandaşlar Köpek Balığını Tırmıkla Kovaladı... [Video]
Marmaris sahilinde çekilen görüntülerde bir balığın plajdaki insanların arasına daldığı görüldü. Köpek balığı sanılan balık deniz tırmığı ile uzaklaştırılmaya çalışıldı.

Özellikle okyanus kıyılarına kurulan plajlarda insan hayatını tehlikeye atan bir canlı olarak bilinen köpek balıkları, bugüne kadar sahillerde yüzlerce kişinin canına mâl oldu. Her yıl onlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olan köpek balıkları, bugün Marmaris sahilinde yaşanan olayla gündeme geldi. Köpek balığı olduğu sanılan balığı gören vatandaşlar, köpek balığına karşı yapılması gerekenin tam aksine denizde kalarak balığa karşı mücadele etti.

Bir vatandaş tarafından çekilen ve servis edilen görüntülerde plajdaki vatandaşların köpek balığı sanılan canlıya deniz tırmığı ile vurduğu görüldü. Canlının köpek balığı olduğu aktarılınca, balığa tırmıkla vurulması ve kaçılmaması da olayın sosyal medyada gündem olmasına neden oldu.

Vatandaşın çekpas ile balığı kovaladığı o anlar:

Marmaris Belediyesi'nden açıklama geldi:

Marmaris Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda söz konusu canlının köpek balığı değil, Akdeniz zarganası olduğunu açıkladı. Belediye, canlının zararsız olduğunu belirterek esprili bir dille denize girerken paspas sopasına gerek olmadığını paylaştı.

118
6
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
118
6
4
3
2