Marvel, Black Panther 2 İçin Nasıl Bir Yol İzleyecek?

98
5
2
2
1
Black Panther rolünü canlandıran ünlü aktör Chadwick Boseman'ın hayatını kaybetmesiyle serinin devam filminde nasıl bir yol izleneceği merak edilir oldu. Marvel'ın bunu düşünmek için uzun bir zamanı var. Peki, hayranlar ne düşünüyor? Gelin, tüm senaryolara yakından bakalım.

Chadwick Boseman'ın dört yıl boyunca sessizce kanserle savaştıktan sonra geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybetmesi tüm dünyayı şok etti. Çok az insan, ünlü aktörün en ikonik filmlerinden bazılarını çekerken bile ölümcül bir hastalıkla savaştığını biliyordu. Birkaç gün önce yayınlanan bir rapordaysa Boseman'ın iyileşeceğini düşündüğü ve bu ay Black Panther 2 için hazırlanmaya başlayacağını söylüyordu.

Marvel, Black Panther 2 için 6 Mayıs 2022'yi işaret ettiği için devam filmi resmi olarak 4. Faz'a dahil edilmedi. Yeni tip koronavirüs salgını ve Boseman'ın trajik ölümü gibi yaşanan son gelişmeler ise Disney'yi filmin çıkışını ertelemek zorunda bırakabilir. Bu noktada Boseman'ın yerine Marvel'ın elinde birkaç seçenek bulunuyor ancak konuyu insanlara açmak için henüz çok erken. Yine de hayranlar, Black Panther 2'de neler görmek istediklerini biliyorlar.

Black Panther karakterini kim canlandıracak?

Shuri

Bu noktada Marvel, T'Challa / Black Panther rolünü canlandırması için farklı bir oyuncuyla anlaşabilir fakat hayranların bu harekete sıcak bakacağını düşünmüyoruz. Ayrıca herhangi bir aktörün rolü kabul etmesi de oldukça zor olacaktır. Bu sebeple Marvel, rolü farklı bir oyuncuya vermeyerek Boseman'ı onurlandırmayı tercih edebilir.

Başka bir alternatif ise Marvel'ın Black Panther gömleğini başka birine devretmesi. Bu noktada T'Challa'nın kız kardeşi Shuri, en bariz seçim olarak karşımıza çıkıyor. Letitia Wright'ın canlandırdığı karakter hem ilk filmde ses getirmiş hem de son iki Avengers filminde yer almıştı. Bu sebeple yaklaşan Avengers serisinde kolayca Black Panther olabilir. Kendisini çizgi romanlarda da Black Panther olarak görmüştük.

Boseman'ın Black Panther'ı ölecek mi?

Black Panther

Marvel'ın nasıl bir yol izleyeceği bilinmez ancak yine de T'Challa'ya ne olduğunu hayranlara açıklaması gerekir zira karakter Endgame'in sonunda hayattaydı ve beş yıl aradan sonra Wakanda'ya liderlik etmeye hazırlanıyordu. Bu noktada stüdyo, bir seçenek olarak devam filminin başında T'Challa'nın ölümünü bizlere gösterebilir.

Black Panther 2'den önce gelecek farklı bir filmdeki ölüm sahnesi, krala daha da iyi bir çıkış sağlayabilir. Biliyorsunuz, T'Challa oldukça yetenekli bir Black Panther ve zorlu bir düşman, dolayısıyla onu öldüren kişi de oldukça ürkütücü olmalı. Marvel, devam filminden önce gelecek bir post-jenerik sahnesinde T'Challa'nın ölmesini sağlayarak hem Boseman'ın rolünü onurlandırabilir hem de hikâyeyi bir adım ileriye taşıyabilir.

Kralın ölümünü gösteren bu sahne sadece yeni bir kötü karakterin oluşturulmasına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda Shuri'nin devam filminde liderliği devralması için bir ön hazırlık sağlar. Elbette, bunların hepsi birer spekülasyondan ibaret ve Marvel'ın nasıl bir yol izleyeceğini düşünmesi için oldukça uzun bir zamanı var.  

Kaynak : https://bgr.com/2020/09/13/marvel-movies-black-panther-2-chadwick-boseman-replacement-options/
98
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
98
5
2
2
1