Black Widow, İlk Hafta Sonunda Beklentinin Üzerinde Hasılat Elde Etti: İşte Marvel Hayranlarının Filme Tepkileri

15
3
2
1
1
Pandeminin başlangıcından beri Marvel'ın beyazperdeye taşıdığı ilk film olan Black Widow, Box Office verilerine göre beklentilerin üzerinde hasılat elde etmeyi başardı. Scarlett Johansson'ın başrolünde oynadığı film, yaklaşık 1 haftada toplamda 218 milyon dolar elde etti.

Marvel hayranlarının uzun süredir beklediği Black Widow filmi, geçtiğimiz 7 Temmuz'da vizyona girmişti. Film, pandemi etkilerinin azalması sayesinde sinema salonlarında gösterime girmiş, aynı zamanda filmin yapımcılığını üstlendiği Disney'in yayın platformu Disney+'ta yayınlanmıştı.

Disney tarafından yapılan açıklamaya göre Scarlett Johansson'ın başrolünde oynadığı ve Marvel'ın 24. süper kahraman filmi Black Widow, ilk haftada beklentileri aştı ve dünya çapında 218 milyon dolar hasılat elde etti. Box Office verilerine göre elde edilen hasılatın 80 milyon doları yerli sinemalardan, 60 milyon doları Disney+'tan ve 78 milyon doların da uluslararası sinema salonlarından elde edildi. Black Panther ve Captain Marvel'dan sonra en çok gelir elde eden filmlerden birisi olan Black Widow için sosyal medyadan gelen yorumlar, genellikle olumlu yönde oldu.

Sosyal medyada Black Widow için yapılan yorumlar: 

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Kaynak : https://gizmodo.com/black-widow-surpasses-expectations-raking-in-218-milli-1847270098
15
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
3
2
1
1