Microsoft'un Surface Laptop 3 Ekranlarını Büyüteceği İfade Edildi

6
3
2
1
0
Çok popüler olmamasına rağmen beğeniyle karşılanan Microsoft Surface 3 model bilgisayarın, önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor. Surface 3'ün bazı özelliklerinin sızdırılmasıyla beraber, farklı cihazların yeni model ürünlerinin de sergileneceğine dair dedikodular yer alıyor.

Microsoft, önümüzdeki ay Surface seri bilgisayarlarını yenilemeyi planlıyor. Yapılacak değişiklikler arasında Surface Laptop 3’ün daha büyük bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Surface Laptop 3’ün özellikleri

Microsoft, WinFuture’ın haberine göre gelecek ay 15 inç ekran boyutuna sahip yeni bilgisayarını 3:2 ekran oranına sahip olacak şekilde yayınlayacak. Surface Laptop 3 modellerinin AMD model ekran kartı ile güçlendirilmiş şekilde piyasaya sürüleceğine dair bazı söylentiler de yer alıyor.

surface laptop 3

Surface Book 3 de sergilenecek

Eğer WinFuture’ın bu açıklamaları doğruysa, Microsoft’un Surface model dizüstü bilgisayarlarının yine Microsoft’un Surface Book model cihazlarıyla rekabet edebilir hale gelmesi bekleniyor.

Surface Book 2’nin ise 13,5 inç ve 15 inçlik ekran boyutuna sahip modelleri halihazırda satışta bulunuyor. Tahminlere göre Surface Book 3 hakkında birçok bilgi ortaya çıkmış olsa da bilgisayarın bu ay sonunda New York’ta yapılacak bir etkinlikte ortaya çıkması beklenmiyor.

surface pro 7

Surface Pro 7 de tanıtılacak ürünler arasında 

Bütün bunların yanı sıra, firmanın aynı zamanda Surface Pro 7 dizüstü bilgisayarlarını, USB-C desteği ve Qualcomm işlemci ile güçlendirilmiş şekilde piyasaya süreceğine dair söylentiler de bulunuyor.

Konuyla alakalı fazla detay verilmese de, önümüzdeki ay yapılacak lansmanda beklentilerin yüksek olduğu, alınan notlar arasında yer alıyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/9/14/20865726/microsoft-surface-laptop-3-new-15-inch-model-features-rumors
6
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
2
1
0