Microsoft'un Surface Serisi İçin Oluşturulan Mükemmel Konsept Tasarımı

14
3
1
1
1
Microsoft'un Surface serisi ürünleri için yeni bir konsept tasarım çalışması yapıldı. Ryan Smalley tarafından oluşturulan bu tasarım, katlanabilir ekranlı bir tableti içeriyor.

Microsoft, uzun zamandır Surface serisine yeni bir tablet eklemek için uğraşıyor. Proje pek çok kez rafa kaldırılıp yeniden gündeme gelse de Microsoft'un bu konuda bazı çalışmalar yaptığı kesin. Daha önce de pek çok kez Microsoft Surface serisi için konsept tasarımlar oluşturan Ryan Smalley, yeni bir çalışma yaptı.

Smalley'in tasarladığı bu konsept tasarım her şeyden önce fazlasıyla makul ve şık bir görünüşe sahip. Son zamanların sıkça konuşulan katlanabilir ekran teknolojisinden esinlenen Smalley, Microsoft'un yeni tablet modeli için harika bir tasarım oluşturmuşa benziyor. 

İşte Ryan Smalley tarafından oluşturulan o konsept tasarım:

Smalley bu konsept tasarıma Microsoft Surface Note ismini vermiş durumda. Tasarımın dış kısmı, otomobillerde sıkça karşılaşabileceğimiz alcantara kaplamadan oluşuyor. Bu kaplama hem Surface Note'un darbelerden korunmasına yardımcı oluyor hem de tabletin şık görünmesini sağlıyor. Üstelik tablet kapalı durumdayken kalem, tabletin iç kısmında durabiliyor ve bu da kalemin kaybolma ihtimalini minimalize ediyor. 

İsteğe göre tek ya da çift ekranlı olarak kullanılabilen model, tek ekranlı kullanım sırasında ortalama bir akıllı telefon büyüklüğünde ve bu da tasarımı daha dikkat çekici bir hale getiriyor. 

Ryan Smalley, bu katlanabilir ekranlı tabletin yanı sıra, bir de bu tablete uyumlu bir oyun kumandası tasarladı. Bu tasarım da tabletle bütünleşiyor ve ortaya adeta bir sanat eseri çıkıyor.

Microsoft, Ryen Smalley'in bu tasarımını dikkate alarak bir tablet modeli geliştirir mi, tahmin etmek zor ancak eğer bu tasarımdaki bir Surface modeli gerçek olursa pek çok kişi tarafından severek kullanılacağı kesin görünüyor. Peki sizin düşünceleriniz nedir? Microsoft'un bu tasarımda bir tabletini kullanmak ister miydiniz? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://mspoweruser.com/new-surface-note-concept-still-too-beautiful-to-be-real/
14
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
3
1
1
1