Minecraft'ta Uzun Süredir Beklenen Karakter Oluşturucu Özelliği Sonunda Geliyor

84
8
6
5
4
Pikselleriyle gönlümüzde taht kuran Minecraft'ta her zaman bir şey eksik olmuştu. Oyunda detaylı bir şekilde karakterimizi yaratamıyorduk, yalnızca piksel boyuyorduk. Ancak yeni gelen güncellemeyle birlikte oyun kendi karakter oluşturucusunu kazanıyor ve özelleştirmek için bir sürü seçenek sunuyor.

Son neslin efsane oyunu Minecraft, çıktığı günden bu yana şaşırtıcı şekilde hala kavuşamadığı karakter oluşturucusuna kavuşuyor. Minecraft’ta kendine özel görünüş yapmak isteyen oyuncular bugüne kadar her zaman oyunun dışındaki yöntemlerle bunu becerebildiler ve oyuna aktardılar. Ancak yeni güncelleme sayesinde bir devir daha kapanıyor.

Minecraft ve oyunun topluluğu için oyundaki ana etmenlerden biri de ne kadar güzel, çirkin ya da kısaca özel göründüğünüz oldu. Ancak oyuncular kendilerine özel ‘skinleri’ yaratmak için üçüncü parti yerlere başvurmak ve bunu oyuna aktarmak zorunda kalıyordu. 2009 yılından bu yana milyonlarca oyuncuya ulaşmış bir oyunun, oyundaki ana şeylerden birini geliştirmemesi de epey şaşırtıyor açıkçası.

minecraft

Minecraft’ın Xbox One, Windows 10 ve Android platformlarına gelen 1.13.0.15 beta güncellemesinin yama notlarında olması gereken özelliğin sonunda oyuna geldiğini görebiliyoruz. Yeni gelen karakter oluşturma özelliği sayesinde karakterinizin boyunu, şeklini, gözlerini, ağzını, saç şeklini, renklerini ve sakallarını özelleştirebileceksiniz. Ayrıca karakterinize ekleyebileceğiniz 100 aksesuar ücretsiz olarak her oyuncuya verilecek. Bunun yanında ücretli olarak edinebileceğiniz aksesuarlar da bulunacak.

Geleneksel kostümleri oyuna geri getirmek isteyenler ise hala bu şansa sahip olacaklar. Oyunda bulunacak ‘Klasik Skinler’ sekmesinde eski görünümünüze kavuşabileceksiniz. Ayrıca yeni yamayı kullanacak oyunculara bir uyarımız var: Beta versiyonunu denerken önceden oluşturduğunuz kayıtlı dünyalara erişim sağlayamıyorsunuz.

Yeni güncelleme beta aşamasından çıktığında Minecraft’ın diğer platformları da bu özelliği alacak. Daha önceden yalnızca piksel piksel boyamaya izin veren skin oluşturma, yeni gelen güncellemeyle birlikte artık çok daha karmaşık görünümler oluşturmanızı sağlayacak.

Kaynak : https://gamerant.com/minecraft-character-creator/
84
8
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
84
8
6
5
4