Netflix, Ryan Reynolds'ın Sevilen Filmi 6 Underground'ın Devam Filmini İptal Etti

102
14
12
3
2
Başrolünde Ryan Reynolds'un oynadığı ve 80 milyon izleyici sayısına ulaşan Netflix orijinal yapımı 6 Underground'ın devam filmi, yeterince başarı elde etmediği gerekçesiyle iptal edildi.

Netflix, 2019 yılında Ryan Reynolds'un başrolde yer aldığı aksiyon filmi 6 Undergrounds'ı kütüphanesine eklemişti. Netflix orijinal yapımlarından biri olan bu film, hem konusu hem de Ryan Reynolds'un oyunculuğu sayesinde epey sevilmişti ve filmin ikincisinin çekilmesine karar alınmıştı.

Son dönemlerde bir bir orijinal yapımlarını iptal eden Netflix'ten, Ryan Reynolds hayranlarını üzecek bir karar geldi. Filmin yapımcısı Michael Bay'in yaptığı açıklamaya göre 6 Underground'ın devam filmi çekilmeyecek.

"Devam filmi çekecek kadar hedefi tutturduğumuzu düşünmüyorum"

6 underground

Oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds, Melanie Laurent, Adria Arjona ve Ben Hardy'nin yer aldığı 6 Underground, milyarder bir iş insanının kendisine sahte ölüm düzenleyerek Turgistan hükümetini devirme planlarını konu alıyor.

Film, Netflix'te yayınlandığı günden beri 80 milyon izleyici sayısına ulaşmış olsa da filmin yapımcısı Michael Bay, filmin gidişatından pek de memnun kalmamış gibi görünüyor. Daha önce efsanevi Transformers serisinin yapımcılığını üstlenen Bay, Rotten Tomatoes'da eleştirmenlerden sadece %30 puan almayı başaran filmde bir gelecek göremediğini dile getirdi.

Underground 6 ile ilgili açıklamalarda bulunan Bay, şu sözleri dile getirdi; "Film güzel bir çıkış yaptı, ancak günün sonunda hedefi devam filmi çekecek kadar tutturduğumuzu düşünmüyoruz. Ne yapımdaki evren ne de karakterlere karşı derin bir sevgi oluşmadı."

Kaynak : https://comicbook.com/movies/news/netflix-ryan-reynolds-disappointing-sequel-news/
102
14
12
3
2
Emoji İle Tepki Ver
102
14
12
3
2