Netflix’in Witcher Dizisinde, Nilfgaardian Ekipmanlarına İlk Bakış

21
16
6
1
0
Netflix’in büyük umutlar beslediği yeni The Witcher dizisinde kullanılacak olan Nilfgaardian zırhları ve silahları ilk kez görüntülendi. Sonuç pek de parlak sayılmaz.

Bir fantastik kurgu eserinde o eserin havasını yansıtabilecek ekipmanlar olmazsa olmazdır. Yüzüklerin Efendisi, Moria kapılarında Times New Roman bilmece yazsa havasından bir şeyler kaybederdi. Jon Snow’u kamuflajla görsek ciddiye alamazdık. Küçük detaylar da olsa ekipmanlar, bir araya geldiklerinde bir eserin gerçekçiliğini ve derinliğini arttıran bir yapıya sahipler.

The Witcher serisinin Nilfgaardian zırhları ve silahları, serinin hayranları için oldukça ikonik. İkonik bir şeyi bir eserden diğerine aktarırken dikkatli olmak gerekiyor. Yeni fotoğraflarda, ekipmanlar bir eserden diğerine aktarılırken sanatçılara tanınan serbestlik gözler önüne seriliyor. Bu iyi bir şey mi? Duruma göre değişir ama ortaya çıkan görüntüler, The Witcher hayranlarını dizi hakkında endişelenirmişe benziyor.

Belki seri üretilebilmesi ve insanların içinde rahat hareket edebilmesi için bu şekilde tasarlanan kıyafetlere bakınca insan üzülmeden edemiyor. Dizinin ekipman bütçesini bir grup cosplayere verseler daha aslına sadık, daha dizinin havasını veren kıyafetler çıkması mümkün olabilirdi. Üstelik, aşağıdaki fotoğrafta da görüldüğü üzere dizi ekibi hoş gözüken ekipmanlar da üretebiliyor.

Yorumlarda da bu durum kendini açıkça belli ediyor. Videoyu izleyen her 10 kişiden biri dislike (beğenmeme) butonuna tıklarken, yorumlarda da kıyafetler ile ilgili iyi bir şey söyleyen hiç kimse yok.

Dizide daha önce gördüğümüz Redanian zırhları beklentileri arttırmıştı ancak son görseller hayal kırıklığı yarattı. Hikaye içindeki en zengin krallığın askerlerinin böyle kıyafetler içinde ortalıkta dolaşmaları çok da akla yatkın değil. Umalım ki Titans serisindeki gibi bir hayal kırıklığı yaşamayalım.

The Witcher, bu yılın son çeyreğinde Netflix ekranlarında olacak. Zırhları aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/05/27/the-witcher-netflix-series-first-look-nilfgaardian-armor-weapons-video/
21
16
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
16
6
1
0