Nike'ın Düz Dünyacıları Kafaya Aldığı Yeni Tasarım Ayakkabısı

117
28
20
6
6
Nike, düz Dünya fikrini savunan komplo meraklısı NBA yıldızı Kyrie Irving'den ilham aldığı yeni spor ayakkabılarını 20 Nisan'da satışa sunuyor.

NBA’de All-Star unvanını takan yıldız basketbolculardan biri olan Kyrie Irving, ‘iyi’ performansının yanı sıra Dünya'nın düz olduğu, John F. Kennedy’nin Amerikan Merkez Bankaları Sistemi tarafından öldürüldüğü, dünyanın İlluminati tarafından yönetildiği, Ay'a asla gidilmediği, CIA’in Bob Marley’i öldürmeye çalıştığı komplo teorileri ile de biliniyor.

Dünyanın en büyük spor ürünleri üreticilerinden biri olan Nike, Kyrie Irving’den ilham alarak Kyrie 5 UFO adında yeni bir spor ayakkabı tasarladı. Düz Dünya, UFO ve İlluminati komplo teorilerine göndermede bulunan ayakkabının düz tabanı, düz Dünya'yı temsil ederken, ayakkabının arkasında ve altında İlluminati’nin gözü, üzerinde ise UFO’lar bulunuyor.

Söylemeye gerek yok; Nike bu ayakkabı ile düz Dünyacılara destek vermiyor, aksine konuya alaycı bir şekilde yaklaşıyor. Kyrie 5 UFO’nun üzerindeki semboller çok anlamlı olmasa da tasarımının gerçekten muhteşem olduğunu söyleyebiliriz. Nike, Kyrie 5 UFO’yu 20 Nisan itibarıyla satışa sunacak. Ayakkabının fiyatı ise 130 dolar olarak belirlendi.

Kaynak : https://mysteriousuniverse.org/2019/04/nike-releases-flat-earthers-ufo-and-illuminati-themed-shoes-on-4-20/
117
28
20
6
6
Emoji İle Tepki Ver
117
28
20
6
6