Nubia'dan Oyunculara Özel Wi-Fi 6 Router Geliyor

17
5
2
1
0
Nubia, yarın gerçekleştireceği lansmanda yeni oyuncu telefonu ile birlikte Wi-Fi 6 destekli bir oyuncu routerı da tanıtacağını açıkladı. Router, güçlü CPU'su ve havalandırma sistemi ile düşük gecikme ve yüksek kapsama alanı vadediyor.

Kısa süre önce sizlerle paylaştığımız bir haberde Nubia’nin bir sonraki oyuncu telefonu olacak Red Magic 5S’in AnTuTu puanının ortaya çıktığından bahsetmiştik. Nubia CEO’su Ni Fei, Çin’in sosyal medya platformu Weibo üzerinden yaptığı açıklama ile şirketin 28 Temmuz’da (yarın) yapacağı lansman sırasında Red Magic 5S ile birlikte Red Magic Wi-Fi 6 Gaming Router’ı da tanıtacağını duyurdu.

Küp benzeri bir tasarıma sahip olan Red Magic Wi-Fi 6 Gaming Router’ın iki yanında, alırken fark edemeyenler için Wi-Fi 6 logosu bulunuyor. Üst kısmında kırmızı LED aydınlatmalı bir Red Magic logosuna sahip olan router, yine üst yüzeyin dört ayrı kenarında hava çıkışı için ızgaralara sahip. Izgaraların boyutu, cihazın içinde güçlü bir soğutma sistemi olduğunun bir göstergesi.

Nubia Red Magic Wi-Fi 6 Gaming Router tasarımı

wi-fi gaming router

Nubia CEO’su Ni Fei’nin açıklamalarına göre Red Magic Wi-Fi 6 Gaming Router, oyunlarda daha düşük gecikme hızı ve daha güçlü bir bağlantı sunmak için yüksek performanslı bir CPU’ya sahip ve OFDMA teknolojisi ile aynı anda birden fazla cihazın bu performanstan faydalanmasını mümkün kılıyor. Ayrıca router, daha yüksek kapsama alanı sunmak ve duvarlardan daha fazla sinyal geçirmek için mesh network (örgüsel ağ) teknolojisine güveniyor.

Nubia'nın lansman için gönderdiği davetiye

router

Nubia’nın oyunculara özel olarak geliştirdiği yeni routerının ve yeni oyuncu telefonunun neler sunduğunu tam olarak yarın gerçekleştirilecek lansman ile birlikte öğreneceğiz. Nubia, lansmana olan ilgiyi artırmak ve oyuncu ekipmanlarına vurgu yapmak için katılımcılara ilginç bir davetiye gönderdi. Gameboy benzeri bir tasarıma sahip olan davetiyenin üst kısmında büyük bir fan bulunurken altındaki tuşlar ve ortasındaki ekran üzerinden retro bir oyun oynanabiliyor.

17
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
5
2
1
0