2
1
1
0
0

Kablosuz kulaklıkların hayatımızda büyük bir kolaylık sağladığını inkar etmek neredeyse imkansız. Ortadan kalkan kabloyla birlikte daha rahat hareket ediyor ve kabloyu düşünme derdinden kurtuluyoruz. Tabii kablosuz kulaklık alma kararı verdiğimizde karşımıza pek çok markanın farklı modelleri çıkınca kararsız kalabiliyoruz.

Bizler de bu kararsızlığınıza yardımcı olmak için karşınıza çıkan iyi seçeneklerden biri olan Oppo Enco Air'i inceledik. Oppo Enco Air’i rakiplerinin önüne taşıyan en önemli etmenlerden birisi, sahip olduğu gecikme süresi. Kulaklık, dünya üzerindeki ilk düşük gecikme sertifikasına sahip kulaklık olma özelliğini taşıyor. Gecikme süresindeki bu iddiasını Almanya merkezli sertifika kurumu TÜV’den aldığı sertifikayla da kanıtlamış durumda.

Gelelim kulaklığın kendisine:

oppo enco air

Oppo Enco Air, tasarımı sayesinde bizim deneyimlerimize göre kulağınıza oldukça iyi oturabiliyor. Kulaklıklar, 3,75 gram ağırlığa ve plastik bir yapıya sahipler. İki kulaklığı taşıyan ve bu kulaklıkları aynı zamanda şarj eden kutusuysa saydam bir kapağa sahip. Kutu, malzeme kalitesi noktasında üst düzey bir hissiyat vermiyor.

Kulaklıkların kullanım tarafındaysa bizleri özel bir şey karşılamıyor. Piyasadaki birçok kablosuz kulaklık gibi Oppo Enco Air de kulaklıklara dokunarak şarkıları durdurmanıza, oynatmanıza ve şarkılar arasında geçiş yapmanıza olanak tanıyor. Kulaklıkların işlevlerini, Hev Melody isimli uygulama üzerinden düzenleyebiliyorsunuz.

Oppo Enco Air, bugün internette yaklaşık 650 TL’lik fiyat etiketiyle satın alınabiliyor. Sizler de bu kulaklığı satın almayı düşünen fakat öncesinde bir fikir edinmek isteyenlerdenseniz, yukarıda yer alan videomuzu seyrederek kulaklıklar hakkında detaylara ve deneyimlerimize ulaşabilirsiniz.

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0