Çok Satanlarda Yer Alan ve İndirimde Olan Oral-B Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası Vitality Pro Alınır mı?

3
2
2
1
0
Son zamanların en çok tercih edilen şarjlı diş fırçalarından biri olan Oral-B Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası Vitality Pro, şimdi Anneler Günü Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla satışa sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmamak için sizi hemen aşağıya alalım.

Amazon Anneler Günü fırsatları arasında birbirinden farklı ürünlerde muhteşem indirimler devam ediyor. Geçen ay 700 adetten fazla satın alınan Oral-B Vitality Pro Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası indirimler arasında en çok dikkat çeken ürünlerden biri oldu. ''Elektrikli diş fırçası almak mantıklı mı?'' ve ''Şarjlı diş fırçası işe yarıyor mu?'' gibi soruların yanıtını da bulacağınız bu ürüne gelin yakından bakalım.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Daha iyi ve daha hassas bir temizlik isteyenlerin tercihi:

Oral-B Vitality Pro, gelişmiş diş temizliği ve bakımı için tasarlanmış şarjlı diş fırçası modellerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Manuel bir fırçaya göre %100'e kadar daha fazla plak gidermek üzere titreşim sağlayan 2D temizleme teknolojisi ile benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Hem günlük kullanım hem de derinlemesine temizlik ihtiyacı olanlar için ideal bir seçim olacağını söyleyebiliriz.

Üç Fırçalama Modu ile size en uygun fırçalama yöntemini gösterme

Diş sağlığınız için en uygun fırçalama yöntemini belirlemenize yardımcı olan üç farklı fırçalama modu bulunmaktadır. Bu modlar; 

  • Sensitive Plus modu, hassas dişler ve diş etleri için özel olarak tasarlanmıştır. Dişlerinizi nazikçe fırçalar ve diş etlerinizin sağlığını korurken aynı zamanda plakları etkili bir şekilde temizler. 
  • Sensitive modu, hassas dişler ve diş etleri için idealdir. Dişlerinizi ve diş etlerinizi nazikçe fırçalayarak diş eti sağlığınızı korurken aynı zamanda dişlerinizi etkili bir şekilde temizler. 
  • Daily Clean modu ise, her gün kullanıma uygundur. Bu mod, dişlerinizi ve diş etlerinizi etkili bir şekilde temizlerken, aynı zamanda dişlerinizi beyazlatır ve taze bir nefes sağlar. 

Sahip olduğu zamanlayıcı özelliği, diş hekimlerinin genelde önerdiği iki dakikalık diş fırçalama süresini destekliyor.

 

Diş fırçalama rutininizi daha etkin hale getiren bir teknolojiye sahip olan Oral-B Vitality Pro Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası, her 30 saniyede bir sinyal göndererek fırçalama bölgenizi değiştirmenizi sağlıyor. Böylece dişlerinizi daha sağlıklı ve etkili bir biçimde temizlemenize yardımcı olur. Ayrıca, uzun ömürlü pile sahip olan bu diş fırçası, şarj edilebilir özelliği ile kullanıcılarına büyük kolaylık sağlamayı da ihmal etmiyor. 

Kullanıcı yorumları;

  • ''Daha fazla özellik ve daha yüksek fiyatlı olanları almaya gerek olmadığını düşünüyorum amacını yerine gayet iyi getiriyor.''
  • 'Ürün gayet yeterli. 3000 - 7000 TL gibi fiyatlara satılanları almaya gerek yok bence. Daha düşük modelleri de tercih edilebilir. Şarjı günde 2 kere kullanırsanız 1 hafta gidiyor. Şarjın ne zaman biteceğini ya da ne kadar dolu olduğunu göremiyorsunuz. Sadece bir tuşu var. Her bastığınızda titreşim artıyor. Timer özelliğini kapatamıyorsunuz. Belli aralıklarla farklı bir titreşim yaparak süreyi belirtiyor. Ürün üzerinde tırtıklar var. Diş macunu bu tırtıklarda birikerek beyaz oluyor. Ürün siyah olduğu için belli oluyor. Genel olarak olumsuz özelliklerine değindim fakat ürün gayet yeterli. Dişlerinizi güzel temizliyor. Ben beyazlatıcı macun ile kullanıyorum. 2 haftada dişlerimdeki sarılığı gözle görülür şekilde azalttı.''
  • ''Kullanımı, şarjlı olması ve şarj istasyonu oldukça güzel.''

​Eğer siz de manuel diş fırçası yerine şarjlı bir diş fırçası kullanmak istiyorsanız günün fırsatları arasında uygun fiyatıyla yer alan Oral-B Vitality Pro Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası modelini buradan tercih edebilirsiniz.

3
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
2
1
0